Üzenet a ma élő gyermekek szüleinek

Mint az Új Gyermekek angyali testőre, Michael Arkangyal azoknak ajánlja ezt az üzenetet, akik az Új Gyerekeket nevelik.

Sokan vagytok olyan bátor és merész lények, akik együtt nevelnek Indigó és Kristály Gyermekeket, vagy csak Kristály Gyermekeket. És sokan közületek aggódnak amiatt, hogyan neveljétek ezeket a gyermekeket, és vajon amit tesztek „jó”-e nekik. Igen, ők mások. Erősebbek, erőteljesebbek és gyakran energikusabbak, mint más gyerekek. Sokan, akik Indigó és Kristály Gyermekeket is neveltek, küzdötök a köztük levő különbséggel.

Tudnotok kell, hogy a Kristály Gyermekek olyan családot keresnek, ahol vagy a szülők, vagy a testvérek Indigók, mert energetikai szinten a Kristály Gyermekek kötődnek az Indigók erős, harcos energiájához. Az Indigók „tartják” az energiát a Kristályok számára.

Mindkét típusú gyermek „nehéz feladat” a szülők számára. Szülőként arra kényszerülsz, hogy felgyorsítsd saját személyes fejlődésedet a gyermeked magas frekvenciájú jelenléte által. A szülői képességeid minden lehetséges módon megkérdőjeleződnek, és valójában ez része Indigó és Kristály Gyermekeid „küldetésének”. Hogy megtanítsanak arra, hogyan tudod őket felnevelni szerető, bölcs és együtt érző módon.

Gyakran mennyire nehéz ez számotokra. Nagyon keveseteket neveltek ily módon. Nem azért, mert a szüleitek nem szerettek benneteket, hanem mert nem ismertek jobb módszert. Olyan szülői mintákból merítettek, melyek a félelem és az alkalmazkodáson alapultak. A gyerekeitek azért jöttek, hogy megmutassák nektek, hogyan tudjátok félretenni ezeket a mintákat, és hogy tudtok újakat teremteni.

Ám, hogy ezt meg tudjátok tenni, növekedni kell önmagatokban. Milyen kimerítő tud ez lenni, foglalkozni a régi és az új mintákkal, valamint a saját rohamos fejlődésetekkel, miközben nevelnetek kell ezeket az intelligens és nagy energiájú gyermekeket.

Kérjük, értsétek meg, hogy mindegyikőtök, aki ezt a szerepet vállalta, úttörő. Új módszereket alkottok, és bár ez nehéz feladat, mindegyikőtök nagyszerűen csinálja. Közösen egy új szülői mintát teremtetek, hogy az Új Gyermekek szeretetben és elfogadásban nevelkedhessenek.

Csak tudjátok, hogy magasabb szinten ti és a gyermekeitek egy szerető kapcsolaton dolgoztok, amiben mindketten tanultok, és megteremtitek az új kollektív archetípust.

Így, szülőként tudnotok kell, hogy a munkátok létfontosságú a bolygó jövője szempontjából. Minden nap segítetek megteremteni az Új Földet. Békéljetek meg az erőfeszítéseitekkel, és tudjatok róla, hogy a gyermekeitek értékelik azt, amit tesztek, ahogy értékelnek titeket és a munkátokat is. A Kristály emberek jövő generációja bölcs idősekként fog tisztelni benneteket, akik megalkották az Új Föld archetípusát, hogy mások ezt követhessék.

 

Az autista gyerekekről

Az autista gyerekek az igazi „csillaggyerekek”. Ők magasabb dimenzióbeli lények, akik azt választották, hogy energiáik nagy része maradjon a felsőbb szinteken. Evvel nagyon értékes „szolgálatot” tesznek a bolygónak. Az energia kapukat magasabb frekvencián tartják. Erre ti magatok eddig nem voltatok képesek, mivel az energiáitok nagy részét az alacsonyabb szinteken és frekvenciákon tartjátok. Ezért jön most olyan sok „autista” lény a bolygóra. Ők nélkülözhetetlen részei a bolygó magasabb frekvenciára emelkedésének. A munkájuk értékes. Ők értékesek.

Ezek az úgynevezett „autista” gyerekek azt választották, hogy a hatodik vagy magasabb dimenzióban tartják az energiát. Ezért az alacsonyabb frekvenciákon meglehetősen „kényelmetlenül” érzik magukat. Az ő lélek frekvenciájuk olyan magas, hogy erőlködnek, hogy jól érezzék magukat a ti valóságotokban. Nem tudnak olyanok lenni, mint ti, és ti nem engeditek őket, hogy azok legyenek, akik ők igazán.

Sok autista gyerek viaskodik a címkékkel, amivel jelölitek őket. Diszfunkcionálisnak, tanulási rendellenességekkel küzdőnek hívjátok őket, és nem veszitek észre az ajándékokat, amit nyújtanak. A ti kiváltságotok, hogy támogassátok ezeket a lényeket, akik nyitva tartják a csillagokra nyíló kapukat, hogy átléphessetek rajtuk.

Arra kérünk, hogy vegyétek észre, mennyire szeretőek és gyönyörűek. És hogy a „furcsaságukkal” megmutatják, hogy az ember lehet multidimenzionális, és hogy a magasabb dimenziókban létezés egy nagyon más tapasztalatot teremt, mint a főleg az alacsonyabb szinteken élés.

Ezek a gyerekek a csillagok szent ajándékai. A ti ajándékotok, hogy támogatjátok és szeretitek őket. Tartsátok őket becsben és lássátok azt, hogy kik ők igazán. Emlékeztetők, hogy a kozmosz szélesebb és nagyszerűbb és furcsább, mint ahogy az alacsonyabb frekvenciák korlátozott és kondicionált hiedelem rendszerében érzékelhetitek.

Ahogy magasabb frekvenciákra emelkedtek, „találkozni” fogtok ezekkel a gyerekekkel, és megtanuljátok, hogy magasabb dimenziójú csillag utazókat tiszteljetek bennük. És ahogy megértitek őket, ti is olyanokká váltok, mint ők, ahelyett, hogy őket akarnátok olyanokká változtatni, mint ti! De ez egy misztérium és tanítás, amit az elkövetkező években fednek fel előttetek, ahogy kinyitjátok a szíveteket az ilyen gyerekek felé, akik azért jöttek, hogy a tanáraitok legyenek a csillagok felé vezetőúton!

Forrás: https://csillaggyermekek.eoldal.hu/cikkek/az-uj-gyermekek-nevelese.html

Kép: www.pinterest.com

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 12 =