Te magad

 

Az Új Kor családjának az alapja, a MAG-ja, a létrehozója , a boldogságának a megteremtője te magad vagy. 

Belőled indul ki minden, s vissza is tér hozzád. Egyetlen döntésed meg tudja változtatni az egész családod életét, el tudja simítani az addig nem működő dolgokat, konfliktusokat, áramoltatni tudja a szeretetet a családban, s természetesen mindezek ellentétét is.

Ezért nagyon fontos, hogy nézz mélyen önmagadba, s kezd a változást itt. A szeretteid, a párod, a gyermekeid, a szüleid, vagy a barátaid tükrök, visszatükrözik mindazt, ami te vagy. Ha olyat látsz, ami nem tetszik, keresd meg a nem tetszésed okát önmagadban. 

Indulj el te először a változás útján, fogadd magadba mindazokat a tulajdonságokat, amik működtetni tudnak egy boldog életet, egy boldog családot. Hívd meg alázattal Istent erre az útra, s hallgass szavára, iránymutatására. Segítségével, hittel a szívedben, s tudatos jelenléteddel az életedben olyanná formálhatod a családod életét, s a sajátodat, amiről eddig álmodni sem mertél. 

Te vagy a kulcs, benned van az erő minden változáshoz, változtatáshoz, s Isten a fáklya, ami mutatja számodra az utat. Bízz benne, hallgass rá, ugyanakkor ébredj, cselekedj tudatosan, s hozz így döntéseket mind a saját, mind a családod életéről. 

Fogd meg a szeretteid kezét, s ne engedd el, éppúgy, ahogy Isten is vigyáz rád, s fogja a te kezedet. 

Élj egységben Istennel, s felelősen itt a földön, hogy a lelkedbe, s a családod életébe beköltözzön a szeretet, az elfogadás, s a béke. 

Áldás rád, aki teszel azért, hogy a család a megnyugvás és a szeretet szigetévé váljon. 

Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 7 =