Szűz telihold

 

Érzed -e, hogy megkönnyebbedett a tér? Mintha a tegnapi, tegnapelőtti nehéz energiák messze szálltak volna, s magukkal vitték a bánatot, a szomorúságot, a neheztelést, s talán a félelmet is. Ami megmaradt utána, az maga csoda. Olyan érzés ez, mint amikor a sűrű nehéz fellegeket hirtelen felkapja a szél, s messzire hajítja. S ekkor előbukkanik az áldó napsugár, aranyfénybe vonva be mindent.  

A telihold előtt még megjelent minden olyan érzés, tapasztalat, ami eddig lehúzott, energiát, időt vett el tőled, s betöltötte úgy a gondolataidat, hogy másra nem jutott időd, sem energiád. Az érzések hullámvasútján  száguldva lassan megérted a múltad, s a jelened  történéseit, meglátod végre azt is, ami ott volt az orrod előtt, csak nem tudtad, vagy nem akartad észrevenni. Talán eddig nem volt rá alkalmas az idő, vagy te magad nem voltál kész arra, hogy meglásd, felismerd ezeket a dolgokat. 

Most azonban mindez változik. Hold anyó magába fogadta mindazt, amire már nincs szükséged.

Áramolj az élettel, mert megérdemled a szabadságot, a szerelmet, a boldogságot!

Engedd el az aggódást, s bízd az égiekre magadat! Ők sokkal jobban tudják, hogyan tegyenek téged boldoggá, hogyan alakítsák úgy az életedet, ahogy a legeslegjobb neked.

Engedd, hogy vezessenek, ha ismeretlen utakon is, de bízz bennük! 

Hallgass szíved szavára, az angyalok súgnak neked ilyenkor. Menj arra, ahol öröm, vidámság és szeretet vár. Sok mindenen túl vagy már, sok tapasztalatot szereztél. Most az élet örömének megtapasztalása érkezik az életedbe, ha megengeded. 

Lehet, hogy vár rád egy pár döntés, határozottabb lépés, de ez már tudatosan teszed meg, félelem nélkül, hittel a szívedben. Kinyílt a boldogság ajtaja, s csak rajtad múlik, hogy besétálsz -e rajta. 

Ahogy te gyógyulsz, erősödsz, tudatosabb leszel, úgy változik minden körülötted. Először a családod,  akikkel élsz, akiket nagyon szeretsz, majd a munkatársaid, barátaid, s talán a tőled távolabb lévők is. Nem fog mindenki megérteni téged, de már ezt is el fogadod, megérted. 

Ami viszont biztos, hogy egyre inkább olyan emberek fognak körülvenni, amilyen te magad vagy, amilyenné válsz az önismeret útján. Átalakul a világ körülötted.

Éld át a telihold varázsát, majd világíts te a világnak, amikor jő a sötét. Áldás van rajtad, soha ne feledd! 

 

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 9 =