Sungit

 

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem köve

 

Napjainkban nagyon sok elektromágneses sugárzást kibocsájtó tárgyakat használunk. Ilyen például a mobiltelefon, a számítógép, tablettek, TV, wifi, de a mikrohullámú sütő is. Csodálatosan érzékeny gyermekeink pedig még jobban érzékelik ezeket az elektromágneses sugárzásokat.

Az oktatás most online folyik, ami azt jelenti, hogy a gyerekek nagyon sokat ülnek ezek előtt az eszközök előtt. De ha nem tanulnak, akkor is szívesen  játszanak, chattelnek, beszélgetnek a barátaikkal, akikkel nem tudnak fizikailag találkozni. Ezek az eszközök, illetve a körülöttük lévő elektromágneses tér megzavarja a testükben lévő energiákat, lecsökkenti azokat, ami viselkedésbeli problémákhoz, magatartászavarokhoz, illetve fizikai megbetegedésekhez is vezethet. 

Ebben is tud segíteni a sungit ásvány. A sungit a periódusos rendszer valamennyi elmét tartalmazza. Ritka, 95 %-ban szenet tartalmazó ásványként kiváló geometrikus és elektromágneses vezető, s az elektromágneses frekvenciájú kibocsájtásokat is kivédi. 

Pszichológiai hatás: Kisöpri a mentális és érzelmi szennyeződéseket. Arra ösztönöz, hogy megőrizzük a múlt bölcsességét, használjuk azt a jelenben egy új jövő megteremtése érdekében.

A gyökércsakra működését serkenti, így segítséget nyújt a földelésben, amire gyermekeinknek nagyon nagy szüksége van. 

Képes távol tartani a viselőjétől minden negatívumot, így amulettként is alkalmazható.

Fizikai szinten: Biológiailag aktív, életerősítő anyaggá teszi a vizet, ugyanakkor eltávolítja a káros mikroorganizmusokat, szennyeződéseket. Felszív minden egészségre ártalmas, veszélyes  anyagot, így a mikrohullámú, vagy más EMF sugárzást is. Erősíti a fizikai jólétet és az immunrendszert. Helyreállítja az érzelmi egyensúlyt.

Gyógyhatása: Enyhíti a stresszt, a fejfájást és a meghűléses tüneteket. Segíti a sejtek anyagcseréjét. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő, antibakteriális, antihisztamin, és gyulladáscsökkentő hatású. 

 A készülékek mellé elhelyezett sungit, különösen a piramis formájú kristály, védelmet nyújt a kibocsátott elektroszmog ellen. Lehet kapni telefonra ragasztható kisebb korongokat, ami a mobiltelefonból érkező káros sugárzásokat semmisíti meg. Lehetőség van kristályvizet készíteni belőle, amit 48 óráig kell a vízben hagyni, s utána lehet naponta 2×3 szor kortyolgatni. 

Mivel a sungit könnyen vesz fel minden negatív információt, így javasolt gyakran folyó víz alatt tisztítani és napra téve feltölteni energiával. 

Sungitot tudtok vásárolni Nagy Tímeánál, a Spirituális ajándék Facebook csoportban, vagy privát üzenetben számára. Szeretettel ajánlom őt! 

Forrás: Nagy Tímea: A karélai csoda,  Judy Hall: Kristálybiblia, 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − 5 =