Rezgésszint emelés

 

 

Észrevetted már, milyen fantasztikus érzés, amikor tele vagy energiával? Ilyenkor egyszerűen, és könnyen oldasz meg mindent, kreatív vagy az ötletekben, és azok kidolgozásában. A világ pozitívan vibrál körülötted, szeretettel telve, vagy békében megnyugszik, pont úgy, ahogy jó neked.  

Amikor viszont valamiért elvesztetted az energiáidat, erődet, ez lehet betegség, félelem, aggódás, sok munka vagy bármi más miatt, ekkor szürkévé, sötétté válik a világ, összejönnek a dolgok, s ezeket nehéz, szinte lehetetlen megoldanod. 

S ráadásként, hogy biztosan érezhesd az energiák törvényét, hatalmas napkitörések tarkítják az életünket, ami megmozgat bennünket, kibillent a megszokottból, átalakít és vizsgáztat is egyben. 

Tudatos életvitelből, odafigyelésből, a tanultak, hallottak, illetve a megértett belső tudás  gyakorlatba ültetéséből vizsgázol, vizsgázunk valamennyien.

Ennek egyik legfontosabb összetevője, hogy napi szinten ellenőrizned kell először a saját energiaszintedet.

Minél magasabb rezgésszinten vagy, annál jobban érzed magad, annál több vágyadat, álmodat tudod manifesztálni, s annál hosszabb ideig is élsz. Amikor  szeretet és öröm járja át szívedet, olajozottan mennek a dolgaid, teljes elfogadás van benned, bármerre is visz a sorsod útja, s szereted, vagy legalább elfogadod az embereket magad körül, akkor csak annyi a dolgod, hogy ezt a magas rezgésszintet fenntartsd minél tovább.

Ha azonban nem a leírtakat érzed, akkor itt az idő egy kis energiafeltöltésre, rezgésszintemelésre. :

– Szakíts ekkor időt magadra, ha csak egy negyed órát is, s csinálj olyant, amitől boldog, vagy kicsit jókedvűbb leszel.

– Ha kicsit több időd van, akkor menj ki a természetbe, s töltődj a virágok, fák, Földanya energiáival. Ne felejts el hálát adni az erdei sétád, kirándulásod végén! Vagy bármikor, bármiért, amikor csak eszedbe jut mindazért, ami már most a tiéd. 

– Kérhetsz az angyaloktól, a forrástól, az univerzumtól erőt adó arany, vagy tisztító, átváltoztató ibolya, illetve csodálatos energetizáló fehér fénysugarat, ami tested, lelked minden porcikáját átjárja, energiával és szeretettel tölt fel téged. 

– Fordulj bizalommal az ásványok felé is, intuitívan válaszd ki azt a kristályt, ami megszólít téged. 

– Engedd szélnek a félelmeidet, aggódásaidat, bizonytalanságodat, tudván, hogy mindez csak illúzió, amin át kell lépned, hogy megtapasztalhasd Isten védő szeretetét, s a „minden rendben van” érzését. 

– Engedd el az összes negatív érzelmeidet, a bűntudatot, a haragot, a szomorúságot, a magányt, és a társait. Tudd, hogy ezekre csak azért volt szükséged, hogy megtapasztald őket, s ezután már tudatosan ne válaszd őket társadul.

– Mondj búcsút egy rövidebb, hosszabb időre a TV – nek, számítógépnek, telefonnak, alkoholnak, netalántán drogoknak. Mindegyik hatalmas energiarabló, s ezt az energiát tőled veszi el. 

– Örülj, táncolj, nevess, szeress. Tedd azt, ami jól esik a lelkednek.

– Ne akarj senkinek megfelelni! Tudd, hogy így vagy jó, ahogy vagy! Oka van annak, hogy itt vagy a földön. Teljesítsd be küldetésedet, lelked vágyát, s ne hallgass senkire, aki ezt nem érti, vagy nem támogatja olyan formában, ami jó neked. 

 

S amikor a saját rezgésszintedet magasra emelted, nézz körül, s vizsgáld meg a gyermekeidet, a családodat. A felnőtt szeretteiddel nincs más dolgod, mint szeretetet adni, küldeni, áramoltatni nekik. Esetleg példával járni előttük, ám rájuk hagyni, hogy akarnak -e követni téged, vagy sem. Lásd lelki szemeid előtt, ahogy megoldják a dolgaikat, felelősséget vállalnak az életükért, s megtapasztalják mindazt, amire szükségük van a változásukhoz. Ha mégsem így lenne, akkor pedig fogadd el a döntésüket.

Ha kisgyermekeket nevelsz, akkor bizony több dolgod lesz. A nagyon kicsi gyermekek még téged tükröznek, így, ha te változol, teszel önmagad boldogságáért, akkor az ő életük, energiaszintjük is változik. Számítsd azért arra, hogy ők még belőled ” táplálkoznak” energetikailag is, így neked extrán kell önmagadra odafigyelni, feltöltődni.

 

Fizikai szinten viszont több mindent megtehetsz, hogy segítsd őket:

– Figyelj arra, hogy mit és mikor esznek, isznak. A gyermekek (de a legtöbb felnőtt éppúgy) energiaszintje nagyon érzékeny  a táplálkozás minőségére. Kevesebb cukor, csoki, nyalóka, s társai, több teljes kiőrlésű élelmiszer, kistermelőktől vásárolt áruk, sok zöldség, gyümölcs jót tesz a szervezetének. Figyelj arra, hogy ne maradjon ki étkezés, főleg a reggeli ne. A kocsiban elfogyasztott müzliszelet, vagy esetleg az üres gyomor nem ad elegendő energiát arra, hogy figyelni tudjon, hogy élvezze az iskolát, a tanulást, vagy akármit is. Hamarabb lesz nyűgös, fáradt, s ezután szenvedés az egész nap. 

– Közösen elfogyasztott étkezések mind a család összetartozását, mind a gyermek biztonságát növelik, s a jó érzéssel ajándékoznak meg benneteket. Vezesd be őket, s egyetek együtt, legalább naponta egyszer.

– A TV, számítógép, s telefon, tablett haszálata a gyermekek energiaszintjét is lemeríti. Kutatások bebizonyították ezeknek az eszközöknek, a gyermekekre gyakorolt nagyon káros hatását. Ha pedig érzékeny gyermeket nevelsz, akkor ez fokozottan érvényes. Korlátozd ezek használatát, kapcsold, kapcsoltasd ki ezeket a készülékeket. Hatalmas negatív beavatkozásokat csinálnak mind a fejlődő ideg, mind a gyerekek energetikai rendszerében. Drogként hatnak, emiatt is nehéz elvenni őket. 

– Bátorítsd, hogy mozogjon, legyen ő sokat szabad levegőn, vagy / és állatok között. 

– Segíts neki, hogy megtalálja mindazt, ami érdeklődéssel tölti el. Bátorítsd, hogy kipróbálja magát, s engedd, ha ezt meg is teszi. Az egészséges önbizalom, s az önállóság hatalmas rezgésnövelő hatással bír. 

 

S végül, de nem utolsósorban, nagyon fontos, mindkettőtöknek, hogy minden reggel, s minden este energetikai védelmet tegyetek magatokra. Egy kis fénygömb, ami bevonja az aurátokat, megvédhet nem kívánatos energiarablóktól, betolakodóktól, s megőrzi mindazt, amit eddig megszereztetek. 

 

Rezgésszinted meghatározza mindazt, amit itt és most átélsz, s a jövőben átélhetsz. Amilyen energetikai állapotban vagy, pont olyan rezgésszintű embereket vonzol magadhoz, s ez épp így van a gyermekeddel is. Tudatosan tudsz tenni azért, ha valami nem tetszik, vagy zavar. Bármikor megváltozhatsz megújulhatsz, s az életedet megszépítheted. Nevess, táncolj, örülj, s légy nagyon tudatos mindazzal kapcsolatban, amit gondolsz, mondasz és teszel. 

 

Áldás és az angyalok kísérnek téged. 🙏 💖

 

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea 

 

Kép: Hillary Willson

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =