Női léted

 

Valamikor régen, még megszületésed előtt hoztál egy döntést, hogy ebben az életedben nőként szeretnél megtestesülni, s a női lét minden szépségét átélni, megtapasztalni, a hibáit, hiányosságait, ősi karmáit átlényegíteni, feloldani, megváltoztatni. 
 
Tudtad, hogy nagyon nagy feladat vár rád. De tudtad azt is, hogy meglesz benned az erő, az akarat, s minden égi segítséget megkapsz majd, hogy feladatod véghez vigyed. 
 
Hatalmas ősi tudás szunnyad benned, de mellette ugyanennyi fájdalom, kitaszítottság, félelem. Mindaz, amit eddig te és női felmenőid átéltetek most, s régebbi életetekben, felszínre kerül, megoldásodra, megtisztításodra vár. 
 
Nőként először önmagad, majd a világ megtisztítását, jobbá tételét is feladatul tűzted magad elé. Hiszen, ahogy te változol, szembenézel önnön árnyoldalaiddal, megoldod belső harcaidat, úgy változik a világ körülötted. Már másképp reagálsz, mint ahogy eddig tetted, s szépen vezeted a körülötted élő embereket a szeretet útjára. 
 
Szíved mélyén hatalmas szeretet él minden érző lény iránt, s ez lassan lassan előbukkan. Ahogy gyógyulsz, úgy nyújtasz segítő kezet azoknak az embertársaidnak is, akik erre rászorulnak, állatoknak, akik nem tudnak magukért kiállni, s gyermekekért, akik éppúgy védelemre, támogatásra szorulnak. 
 
Mély belső intuícióval rendelkezel, szívedben érzed, hogy mikor mit kell tenned. Nagyon sokáig elnyomtad a megérzéseidet, s most eljött az idő, hogy bátran felvállald az érzelmeidet, a gondolataidat, az álmaidat, s meg is valósítsd azt. 
 
Nőként szorosan kapcsolódsz a természethez, annak ritmusához, Földanyához s Isten Anyához. Testedben érzed a természet lágy hullámzását, ciklikusságát. s tudod mit jelent kiáradni, visszahúzódni, elcsendesülni, s azt is, amikor előre kell lépni. Mély kötődésed a természethez olyan gyógyító eszközöket ad a kezedbe, amit érzéssel találsz meg, s használsz, önmagad, a a családod, s minden ember javára. 
 
Békét, szeretetet, elfogadást, s összefogást hozol a világra. Folytasd mindazt, amit elkezdtél, s így válik a világunk egy egyre szerethetőbb, élhetőbb, s boldogabb hellyé.
 
Áldás rád, s minden asszonyra! S áldás minden férfira, akik szeretnek, támogatnak,  s velünk haladnak ezen az úton!   🙏💖
 
Balogh Andrea
 
 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenhét =