Múlt, JELEN, jövendő

 

Érzed – e drága Lélek, hogy micsoda teremtő Erő érkezik hozzád?

Érzed -e az éltető napsugár melegét és cirógatását, ami arra ösztönöz, hogy elhagyd MAG létedet, s elindulj kifelé a világba, növekedj, szárba szökkenj, majd virágozz? 

Csak lassan, türelemmel! Ne sürgess semmit, engedd, hogy minden a maga rendjében, idejében történhessen!

Még dolgod van itt, ebben a formában, mielőtt kilépnél a Fényre. Csodálatos jövő vár rád, de előtte bizony el kell engedned múltad mind gyönyörű, mind fájó emlékeit. Meg kell tisztulnod a feltétel nélküli szeretet tisztító tüzében. Mindennek, s mindenkinek, aki eddig életed része volt, ( talán még ma is az), küldj gondolatban szeretetet, elfogadást, megbocsájtást, s adj hálát, hogy itt volt valaha veled. Érezd is ezt át, kérlek! Ne lépj tovább, amíg ezt nem tudod megtenni!

Bármilyen emléked is van róla, több lettél csak azáltal, hogy életed része volt (van), hogy ismerhetted, szerethetted, vagy hogy éppen azt élhetted át általa, amit megéltél. Ugyanígy ne felejts el saját magadnak is megbocsájtani, megérteni önmagadat, s átölelve szeretetedről biztosítani. Tudod, mint egy gyermeket, csak ez a te belső gyermeked, aki mindig veled marad, míg világ a világ. 

S miután ezt megtetted, add át az angyaloknak a múltadat, mint egy nagy hátizsákot, amit eddig cipeltél. De akár gyújthatsz egy tüzet is képzeletben, s dobáld bele mindazt, ami a múlthoz köt téged.  Itt van az egész eddigi életed. Az emlékek, s a hiedelmek, mindaz, amit eddig megtanultál, vagy megtanítottak veled. Benne vannak a szeretteid, s a többi ember terhei, amit öntudatlanul, vagy tudatosan átvettél tőlük, mert azt gondoltad, ezzel segíted őket. Ezeket többé már nem neked kell cipelni. Szeretettel, de bölcs elhatározással add vissza mindegyiket a tulajdonosának. Tudd, hogy a lehető legjobbat teszed velük, s lásd, amint visszaveszik, s ők maguk rendbe teszik a saját életüket. Az egyetlen, amiért igazán felelősséget kell vállalnod, az a saját életed,. De azt bizony száz százalékosan. 

Elengedni szeretettel a múltat, ez bizony nehéz feladat. Nézd meg alaposan, mi az, amihez görcsösen ragaszkodsz, mi az, amit nem akarsz kiengedni a kezedből! S nézd meg, hogy miért teszed ezt? Értsd meg a motivációdat, s alázattal engedd útjára mindazt, ami visszahúz, nem enged kiteljesedni, vagy egyszerűen nem engedi, hogy önmagad légy. 

S miután letetted a múlt terheit, repülj! Érezd a szabadságot, a megkönnyebbülést, a pillanatot. Ez az egyetlen, amit birtokolhatsz. A MOST. Itt van egyedül hatalmad, s lehetőséged, hogy olyanná formáld a jövődet, aminek akarod. Ragadj meg minden pillanatot, merülj bele, élvezd! Ami most van, egy perc múlva már tovaszáll, s múlt lesz belőle. Ha megszagolsz egy virágot, tedd 100 százalékos jelenléttel, úgy, hogy érzed a benne lüktető életet is. Ha a párod, vagy gyermeked mesél valamit, tegyél le mindent a kezedből, s koncentrálj csak arra az egy pillanatra, s a veled egy társaságban lévő emberre. Ha eszel, érezd az ízeket, lásd a magot, ami kihajtott, s felnövekedett, hogy neked táplálékod lehessen. Éld meg a jelen varázsát minden percben. 

S ne aggódj a jövőért! Te teremted azt is, a gondolataiddal, a rezgéseddel, a szereteteddel. Isten gondosan vigyázz rád, nem lesz semmi bajod, sem neked, sem szeretteidnek! 

Fedezd fel azt a csodát, aki vagy! Mi rejlik benned? Ezt csak te tudhatod! S amikor megismered azt a varázslatos fénylényt, aki vagy, indulj hát a növekedésnek! Emeld ki a fejed a sötétségből, hagyd el Földanya meleg rejtekét, s mutasd meg a világnak ragyogó lényed. Az égiek segítenek, óvnak téged, s minden embert itt a földön. Mindenkinek, aki megengedi ezt nekik. 

Áldás rád! 🙏💖

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × kettő =