Megtisztulás

 

 

Nagyon erőteljes teliholdunk van. Olyan érzés, mintha felkapnának az energiák, megforgatnának a levegőben, s amikor visszaengednek a földre, akkor már egy tűzkeresztségen is túl vagy, megtisztulva, megerősödve.

A folyamat alatt megnyílik a harmadik szemed, s úgy tudsz rátekinteni személyekre, eseményekre, vagy akár önmagadra, ahogy eddig még soha sem tetted. 

Az egész eddigi hitrendszered, de akár az eddig felépített életed is meginoghat, s talán össze is dőlhet. Régen eltemetett, fel nem oldott félelmek jöhetnek még elő, feloldozásra, gyógyításra várva. Ó milyen sokszor érezted már ezt!

De most mintha kicsit távolabbról, magasabbról, szélesebb perspektívából tekintenél ezekre a félelmekre, hibákra, kapcsolatokra, szituációkra. Hirtelen megérted az okot, ami a mélyben lappangott s ami újra és újra előhozta ezeket a szituációkat.

Megérted azt is, hogy minden érted van. Minden hamis meggyőződésed, félelmed csak arra volt jó, hogy majd egyszer, a hited, a tudatosságod s bátorságod birtokában túlléphess rajtuk, s megerősödve, megtisztulva elindulhass életed útjának egy új, csodálatos ösvényén. 

Megértéssel, elfogadással, szeretettel a szívedben, ám bátran mondod ki a véleményedet, vállalod fel az érzéseidet, igaz önvalódat. Végre leteszed az álarcokat, amiket eddig hordoztál, hogy elrejtsd, s így megvédd önnön valódat a világ, s akár önmagad elől.  Nincs már szükség rájuk, itt az idő búcsút venni tőlük. 

Ezekkel a szerepeiddel együtt bizonyos személyek is távoznak az életedből. Ők azok, akiknek így, mezítelenül, pőrén, igaz valódban már nem tetszel, vagy egyszerűen csak nem szokták ezt meg. Bocsásd szeretettel útjukra őket, s légy hálás, hogy életed részei voltak. Ha az égiek, vagy a sorsod úgy akarja, vissza fognak térni hozzád, megújulva, megváltozva, átalakulva. S akkor talán újra megtalálhatjátok azt a közös hangot, ami most elveszett. De az is lehet, hogy nem, s akkor ez így volt jó, így volt eleve elrendelve. 

Ha maradt még benned félelem, hitetlenség, rossz érzés, keresd meg az okát, derítsd ki, miért nem tudtad még eddig megoldani, átlényegíteni őket. Majd vegyél egy mély levegőt, s akármennyire is félsz, állj bele a szituációba, vállald fel mindazt, amit gondolsz, érzel, mondd ki a véleményedet annak, akinek eddig soha nem merted, tedd meg azt a lépést, amit eddig soha nem mertél megtenni. Az égiek ott állnak melletted, minden támogatást megkapsz, de a saját félelmeidet csak te tudod legyőzni. 

S hidd el, amint megléped, ha kimondod, hatalmas megkönnyebbülés, erő, s öröm árad szét a testedben. Olyan régen utat akart törni magának mindaz, ami most ezen a hétvégén megmutatkozott. Eljött az idő, hogy megtisztulj mind attól, ami már nem támogat téged. 

S ha felbukkan egy egy pillanatra a régi érzés: „Ezt mégsem kellett volna. Biztos, hogy jól csináltam?” , akkor öleld át gondolatban önmagadat, s tudd, hogy igen, jól csináltad. Meghalt a régi éned, s megszületett az új. S vele érkezik az új életed, ami ismeretlen, szokatlan, ám nagyon izgalmas. 

Ezután már mindig kiállsz önmagad mellett, hallgatsz a belső hangodra, s követed azt. Énekeled a saját dalodat, s ami már csak a tiéd, s az egekig repít majd téged. 

Áldással és szeretettel:

Balogh Andrea

 

 

 

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 17 =