Meditáció, csend

 

A nyugalom, s a béke természetes állapotunk. A csendben lecsillapodhatnak száguldó gondolataink, s újra kapcsolatba kerülhetünk önnön isteni valónkkal. Ilyenkor meghalljuk szívünk halk suttogását, az angyalok énekét, vagy Isten Anya és Isten Apa gondoskodó irány mutatását. 

Ez a varázslatos állapot lehet csak pár perc, amikor hívást érzünk, hogy letegyünk mindent, s megálljunk egy pillanatra, s lehet egy óra is akár, amikor tudatosan választjuk ki az időpontot, mikor Istennel és önmagunkkal találkozhatunk. 

meditáció az Új Kor családjában mindennapos tevékenységgé, szokássá, az életünk fontos részévé válik. Minden napot áldásnak tekintünk, amikor átélhetjük a csodát, kapcsolódni tudunk az Isteni Forráshoz, s érezhetjük a békét, ami ilyenkor elönt bennünket.
 
Ezzel az Isteni szeretettel, s béke nyugalmával már másképpen telnek a napjaink, más döntéseket hozunk, s más útra lépünk, mint ahogy tennék azt nélküle. S így változtatjuk meg életünket, s a családunk életét egy varázslatos, kiegyensúlyozott, boldog életté.
 
Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =