Kristályok

 

A gyermekek hihetetlen módon vonzódnak a kristályokhoz. Csodálkozva nézegetik a formájukat, színüket, ösztönösen választják ki azt a követ, amelyikre éppen szükségük van.

Bizony, ezek a csodálatos ásványok segítséget nyújthatnak a különböző érzelmi, mentális, vagy fizikai problémáinkra, segítenek összhangba kerülni önmagunkkal

Sok sok ezer éve vannak itt, s Földanya rezgéseit tárolják magukban. Minden kristálynak más az energiája, színe, tulajdonsága.

A gyerekek, akik még nagyon tiszták, nagyon közel vannak a Forráshoz, még könnyebben és gyorsabban érzékelik mindazokat az energiákat, amik védelmezik, erővel töltik fel őket, vagy segítenek a koncentrációban, a földelésben, azaz segítenek nekik ehhez a világhoz való alkalmazkodásban.

Ha gyermeked bármilyen problémával küzd, legyen ez akár fizikai, vagy érzelmi, engedd, hogy válasszon magának egy ásványt, vagy fűzzetek általa kiválasztott ásványgyöngyökből karkötőt. Bízz az ő választásában, ne próbáld őt befolyásolni! Mindig nagyon fontos oka van annak, ha egy ásvány mellett dönt. Neki pont arra a kristályra van szüksége.

Mielőtt használni kezdi, gondosan tisztítsátok meg folyó víz alatt, vagy úgy, hogy egy sugárzó fehér fényoszlopot képzeltek el, ami az ásványra irányul. Lássátok, hogy a víz, vagy/és a fehér fény kioldja az ásványból mindazt a szennyeződést, idegen energiát, amit a különböző emberek érintése miatt került bele. Ez nem feltétlenül rossz, csak gyermekednek nincs szüksége erre az energiára.

Ha megtisztítottátok az ásványokat, akkor mondjátok el, hangosan, együtt, vagy a gyermek egyedül, hogy miben szeretnétek a kristály segítségét kérni, miért akarjátok ezt a kristályt használni.

Minden alkalommal, amikor a gyermeked ránéz, vagy kezébe veszi az ásványt, eszébe fog jutni az a pozitív dolog ami miatt kiválasztotta, s megtarthatta azt az ásványt. Ez pozitív megerősítésként is működhet számára, ami egy plusz dolog a kristály amúgy is segítő energiája mellett.

A következő bejegyzésekben megismerkedhettek a legfontosabb ásványokkal, kifejezetten a gyerekekre koncentrálva.

Ha esetleg kipróbáltátok, s van már tapasztalatotok bármelyikkel kapcsolatban, kérlek, oszd meg ezt velünk is, egy hozzászólás formájában. Köszönöm, hogy velem tartasz ! 

Cseh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =