Kristályok segítsége

 

 

Mennyi mennyi segítséget, szeretetet kapunk a természet angyalaitól, drága Földanyától, hogy mindazt, amiben megakadtunk, elakadtunk, nehézségeink vannak, könnyedén megoldjuk. 

A gyermekek nagyon jól tudják ezt. Ezért szeretnek nagyon a természetben tartózkodni, fára mászni, kirándulni vagy állatot simogatni.

Ugyanígy sok gyermek vonzódik a kristályokhoz, s a szép, csillogó, vagy akár különleges formájú kövekhez. Biztos vagyok benne, hogy már te is kaptál egy ilyen követ gyermekedtől, kedves Szülő. Szeretet ajándék volt ez, neked. Még az is lehet, hogy gyógyított téged, vagy csak egyszerűen örömöt, vidámságot hozott az  életedbe. Ha akkor eldobtad, mert nem akartad cipelni, legközelebb tedd mégis  a zsebedbe, s érezd meg az energiáját. Lehetséges, hogy meg fogsz lepődni a hatásán. 🙂 

A kristályok nagyon nagy segítséget nyújtanak mind nekünk, mind gyermekeinknek.

Mindegyiknek megvan a maga sajátossága, a maga ” szakterülete”. A gyerekek hihetetlen intuícióval választják ki azt a kristályt, amire éppen az adott pillanatban szükségük van. Ha teheted, engedd csemetédet bóklászni, szabadon nézelődni, válogatni egy ásványboltban, s meg fogsz lepődni azon, hogy melyik kristályt akarja hazavinni. Vagy, ha ásványt akarsz neki beszerezni, de nem tudtok elmenni boltba, kérdezd meg, hogy az áhított kő hogyan néz ki, milyen a színe, mekkora, azaz milyenek látja ő azt az ásványt, amire vágyik. Soha ne akard őt befolyásolni. Hidd el, hogy számára legjobb kristályt fogja kiválasztani, egyszerűen azért, mert nagyon jól érzi az energiákat, s még nagyon intuitívan gondolkozik.

 

Otthon tanítsd meg a kristályokat megtisztítani, feltölteni, gondozni. Mesélj neki az adott kristályok tulajdonságairól is, de előbb hallgasd meg, hogy ő milyennek érzi a választott ásványt. Faggasd ki kicsit, milyen érzés tölti el, mikor kezébe veszi azt. Miért akarja egyik nap az egyik ásványt, s másnap a másikat. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi ősi tudása van, hiszen amit talán eddig sehol sem hallott, csak egyszerűen érzi, azt elmeséli majd neked. 

 

A teljesség igénye nélkül jöjjön itt egy két ásvány, ami tapasztalataim szerint nagyon nagy segítség lehet gyermeked számára a mindennapi életben.

 

Sungit 

 

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem köve.

Manapság nagyon sok elektronikai eszközt használnak gyermekeink is: számítógép, mobiltelefon, tablet, TV. Mivel a gyermekek nagyon érzékenyek az energiákra,  s a körülöttük lévő elektromágneses térre is. A sok sugárzás hat rájuk,  s megzavarja a testükben lévő energiákat. Ennek eredménye lehet a megváltozott viselkedés, magatartászavar, stresszes állapot, vagy fizikai megbetegedés. 

A megoldás természetesen ezeknek az eszközöknek a csökkentése lenne, de ez nem mindig kivitelezhető manapság. Egy sungit piramis segíthet csökkenteni a zavaró hatásokat, s nagyon hasznos lehet a számítógép, vagy az ágy mellé téve. 

 

Bonzit 

 

Mágikus védelmező kristály, a nyugalom köve. 

Csökkenti a bizonytalanságból eredő stresszt, a belső feszültséget és belső nyugalmat ad. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket. 
Segít szembenézni a félelmekkel és rávezet azok feloldásához.
A bronzit erőt ad, növeli az önbecsülést és az önbizalmat, ami által megbékélhetünk és elfogadhatjuk önmagunkat. 
Mágikus védelmező kő, mivel visszafordítja a negatív energiát annak forrásához. Jó a külvilágból eredő negatív gondolatok és érzelmek elleni védelemben is.
 
 
Kék kalcedon
 
 
Gondoskodó, kreatív kő. A szónokok köve, a szavak mesterévé tesz, s egyben a nyugalom és a béke köve.  Élénkíti a nyitottságot az új dolgokra, segíti a megértést, illetve a tanultak előhívását, pl dolgozatoknál, hogy eszünkbe jusson, amit tanultunk.
A megértés köve, rávilágít a félelmeinkre. Könnyeddé, lelkessé és optimistává tesz.
 
 
 
Lápis lapzuli
 
 
A bölcsesség és az öröm köve

Azokban az estekben támogatja a tanulást, amikor a gyerek stressz miatt blokkol le, nem tud gondolkodni sem. Segít tisztán gondolkodni, támogatja az új információk befogadását. 

Oldottságot hoz, csökkenti a félelmeket, depressziót, melankóliát. Gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. A torokcsakra egyik legfontosabb kristálya, mindenféle kommunikációt támogat, ha valaki nem meri kimondani, vagy egyszerűen nem tudja kifejezni magát. A kimondott szó erejére tanít. 

Védelmet nyújtó kő, az őrzőlényekkel áll kapcsolatban.

 

 

Fluorit

 

Figyelemzavar, koncentrálás megerősítése, a káosz megszüntetése, védelem. Az egyensúly köve

Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudást egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem–összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást.

Fokozottan védelmező kristály, főleg pszichikai szinten. Segít felismerni , valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Rendkívül hatásos a komputer és az elektromágneses stressz ellen. 

Jade

 

Számomra a legnagyobb nyugalom köve. Erősíti a szellemi aktivitást, nyugtatja az idegeket és magabiztosságot ad, sőt még segít legyőzni a félelmet és a lámpalázat is.  A szerelem és a harmónia köve, ezért erősíti a bizalmat és örömöt ad.

 

 

Ha bármelyik kristályt szívesen megrendelnéd, szeretettel ajánlom a www.larimart.hu oldalt.

 

S ezen kívül természetesen nagyon sok csodaszép, s hatásos kristály létezik. Biztos vagyok benne, hogy te is ismersz olyat, ami nagy segítség lenne csodálatos gyermekeinknek. Ha így van, kérlek, oszd meg velünk, hogy a többiek is megtudják ezt, s mielőbb használhassák. 

 

Fogjunk össze, s változtassuk ezt a világot egy csodálatos, Új világgá! Köszönöm, hogy segítesz tudásoddal, szereteteddel minden olyan szülőnek, aki hasonlóan gondolkodik, mint te! 

Áldás rád! 

 

Végtelen szerettel: Balogh  Andrea

 

 

 

 

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + nyolc =