Kristálygyermekek

 

                                                                                                   Fotó: www.pinterest.com

A Kristály gyerekek

Ezek a gyerekek 1998 után kezdtek megjelenni a Földön. A 2004-2008 között született gyermekek az Indigó és a Kristály Aura keverékével rendelkeznek.  A 2009-től 2012-ig született gyermekek teljes mértékben kialakult Kristály aurákkal és teljesen kristályosodott testekkel születtek. Ezért valódi Kristály Lényeknek nevezhetők.

A 2013-tól született gyerekek mind aurájukban, mind fizikai testükben kristályosodnak, de hálózati energiájukban is. Ahogy egyre többen és többen érkeznek, úgy „tartják az energiát”, hogy még több Kristály lélek testesülhessen meg.

Ők nem születnek, hanem inkarnálódnak a bolygóra, és segítenek az emberiségnek, hogy elkerülje a végítéletet. A kristálygyerekek aurája már nem kékeslila, hanem átlátszó, gyakran pulzáló, arany-ezüstös.

Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme – ha rád néz – hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.

Jóval nyugodtabbak az indigóknál, és még náluk is érzékenyebbek. Testileg és lelkileg egyaránt.  Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető.

Hajlamosak a kiütésekre és az allergiára, mivel a bőrük „energetikai frekvenciája” nem tudja elviselni a környezeti mérgeket. Kifejezetten érzékenyek mindenre a környezetükben: hangokra, színekre, mások negatív érzelmeire, szagokra, ételre, vegyszerekre, szennyező anyagokra, a ruházat „érzésére”, az erőszakra, mások fájdalmaira, a csoport-tudatra, elektromágneses frekvenciákra, napkitörésekre.

Szükségük van egyedüllétre. Nem jól működnek a hagyományos csoportokban, mivel kevesen értik meg a magányra, egyensúlyra, feltöltődésre és mély csendre való igényüket. Ettől még mások csodálják őket, és mágnesként vonzzák az embereket.
Szükségük van arra, hogy napi kapcsolatban legyenek a természettel és az elemekkel. Ez segít nekik egyensúlyba hozni és kitisztítani azt a sok diszharmonikus energiát, ami éri őket és erős hatással van rájuk.
Ha az élet túlságosan intenzív, vagy trauma éri őket, visszahúzódnak, és elszigetelik magukat a társadalomtól, hogy óvják magukat.
Kevés hagyományos nevelésre van szükségük, mivel gyengédek, bölcsek, és készek elmondani, mire van szükségük, ahogy azt is, mi jó számukra és mi nem. Fontos komolyan venni az észrevételeiket, óhajaikat.
Gyakran elkerülik a bevásárlóközpontokat vagy zsúfolt helyeket, tömeget, mivel ott túl sokféle energia van egyszerre jelen, amit nem tudnak kezelni.
Mély szeretet táplálnak a gyerekek és az állatok irányába, és feltűnően jól kapcsolódnak bármilyen élő dologhoz.
A vizet nagyon szeretik, és jó hatással van rájuk: tisztítja és nyugtatja a lelküket. Imádják a fürdést, a zuhanyt, a tengert, a vízesést, a szökőkutakat, vagy a vízben és a homokban játszani.
Sok tiszta vizet kívánnak, és általában a friss, természetes ételeket részesítik előnyben, valamint a természetes anyagból készült ruhákat. Gyors az anyagcseréjük, és többnyire vegetáriánusok
Félnek az intimitástól, mert olyan gyakran érzik azt, hogy nem tisztelik őket. Inkább vannak egyedül, mint hogy valaki figyelmen kívül hagyja a személyes terüket. Sokszor a romantikus kapcsolatot is kerülik, mert annyira félnek attól, hogy fájdalmat okoznak a másiknak, ha vége van a kapcsolatnak
Ártatlanok, tiszták, naivak, szinte bűntelenek – ez az egó hiányának köszönhető.
Sokszor magukra vállalják annak a felelősségét, ha valaki meghal, megsérül, vagy akár a két ember közötti veszekedését is.
Okos lények, akik egyben látják a nagy képet, és ösztönösen értik a spirituális törvényszerűségeket, azok működését. Tisztán kapcsolódnak a felsőbb önmagukhoz, ismerik a szellemi Egy-ség igazságát.
Természetes gyógyítók, békítők. Általában sokféle területen tehetségesek.
Fontos a gyerekeknek segíteni, hogy leföldeljék az energiáikat harcművészetek, kertészkedés vagy tánc által.
Koravén kis bölcsek, akik telepatikusan kommunikálnak a szüleikkel és a testvéreikkel. Ezért általában sokkal később tanulnak meg beszélni, mint normál társaik, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.
A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.
A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha a hivatalos felmérések, – épp a kései beszédkezdés miatt – abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt.

Az autizmus definíciója teljesen világos

E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük.

 De a kristály-gyermekek nem ilyenek

Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.  Ezek a gyerekek a válaszok az imáinkra. 

Gyógyító erővel rendelkeznek, nagyon muzikálisak, és egyéb művészi hajlamaik is kifejlettek. Erősen vonzódnak a kristályok és a szép kövek iránt, és valamilyen kapcsolatban állnak az angyalokkal.

Nagyon tudatában vannak annak, hogy kivel töltenek időt és miért. Gyermekkoruktól kezdve gyakran úgy érzik, hogy szoros kapcsolatban állnak az emberekkel, akikkel még nem találkoztak a fizikai életükben. Ez egyszerűen azért van, mert felismerik a teljesség teljesebb képét. 

Míg úgy tűnik, hogy az Indigó gyerekek fokozottan képesek a környezetükben lévő információk és kreativitás hangolására, a Kristály gyermekek viszont mindent, amire szükségük van, holografikusan önmagukban visszatartanak.

A Kristály Gyermekek tiszta kozmikus szökőkutak, és így teljesen önálló rendszerek, akikben más emberek képesek tükröződni, de nem tudják energiát kivonni belőlük. Normál körülmények között képesek teljesen feltölteni magukat, feltéve, hogy csendes és kiegyensúlyozott környezetben vannak. Annak ellenére, hogy kozmikus szökőkutak, még gyermekek minden körülménnyel együtt, melyet alkalmaznak viszonyulandó a saját korcsoportjukhoz. Meg kell tanulniuk az összes releváns földi szabályt a szüleiken és az őket gondozó embereken keresztül.

 

A kristály gyerekek az igazságot teljes mértékben integrálják a szívükbe, nagyon tiszták az energia szempontjából, és nagyon őszinte és szélsőséges igazságkeresők az emberekkel való kapcsolatuk során. Nem tartanak semmit a szőnyeg alatt, hogy megvédjék a körülöttük lévő embereket, vagy hogy alkalmazkodjanak a régi idő normáihoz.

Az Indigó Gyermekekkel ellentétben a Kristály Gyermekek nem rendelkeznek védő indigó színű energiával aura szerkezetükben. Nem igénylik ezt az indigó testet aura struktúrájukban, mert természetesen tudatában vannak annak, amit szeretnek, és amit nem, és aki jó vagy aki nem jó ahhoz, hogy összekapcsolódjanak velük. Ezért ritkán tesznek kompromisszumokat. Inkább a külvilágtól távol maradnának, ha úgy vélik, hogy az egyetlen elfogadható megoldás a környezetükben.  Ugyanakkor a Kristály Gyermekek mély tűzzel rendelkeznek, amelynek köszönhetően, ha kiegyensúlyozatlan helyzet van körülöttük, teljesen feloszlik.

 

A kristályok nemzedéke az indigók által vágott ösvényen jár. Az indigó-gyermek megy előre – bozótvágó késsel a kezében -, és eltakarít mindent, ami zavaros, ami útban van. Utána megy a kristály-gyermek, a már megtisztított ösvényen, egy már biztonságosabb és békésebb világba. 

 

A Kristály Gyermekek szüleinek sürgős prioritásként fejleszteniük kell aura és energiaszerkezeteiket, hogy jobban illeszkedjenek a gyermekekéhez. Az a tény azonban fennáll, hogy a Kristály Gyermekek gyakran nem mutatnak semmilyen megértést a lassú és néha bonyolult életmóddal kapcsolatosan, amelyet sok felnőtt a hagyományos energiaszerkezettel él. Emiatt még nagyobb szükség van arra, hogy a szülők ésszerű és gyakorlati korlátokat állapítsanak fel annak érdekében, hogy a gyerekek elfogadhassák és megértsék a felnőtt cselekvési módot és a világot, amelyben születtek.

 

A jövő gyermekei csak a sikerességet ismerik, és nem hajlandóak arra, hogy az elavult módszereket használják, amelyeket a szüleik gyermekként használtak. A korlátok, következmények, felelősség, közvetlen konfrontáció és az igazság elmondása a gyermek újkori nevelésének mágikus szavai. A jövőben összpontosítsunk arra, hogy rövid és pontos magyarázatokat adjunk a gyerekeknek arról, hogy miért és miért nem, ami ellentétben áll a szülők gyermekkori világával, és a vággyal, hogy teljesítse a gyermek minden kívánságát az életben.

 

A Kristály gyermekek képviselik az emberi evolúció következő lépcsőfokát. Az Indigó gyermekek után érkeztek. A küldetésük az, hogy befejezzék az Indigók által elkezdett munkát. Míg az Indigó gyermekek a „rendszerrombolók”, akik azért jöttek, hogy lebontsák és eltávolítsák a régi és korlátozott gondolkodásmódokat, a Kristály gyermekek azért jöttek, hogy megkezdjék a megújítás és az újjáépítés folyamatát.

A Kristály gyermekek legfontosabb küldetése az, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre – a harmóniában, békében és szeretetben élésre. Azért jöttek, hogy megtanítsanak minket arra, hogyan élhetünk kiteljesedett életet, hogy hogyan élhetünk egy olyan életet, ahol képességeink és saját hatalmunk birtokában vagyunk. Ők képviselik az emberi faj jövőbeni útját.

Egyike a legvarázslatosabb ajándékaiknak számunkra az, hogy katalizátorként szolgálnak a fejlődésünk számára. Sok Indigó gyermek és felnőtt megy át a Kristály létezővé átalakulás folyamatán az energetikai „emelés” segítségével, amit a Kristály gyermekek nyújtanak számunkra pusztán azzal, hogy itt vannak a Földön ebben az időszakban. Az Indigó gyermekekkel együtt segítenek „üzemanyagot adni” a Föld bolygó felemelkedési folyamatának.

 

Miről lehet felismerni egy Kristály gyermeket?

 

A Kristály gyermekeket elsősorban az aurájukról lehet felismerni, ami általában Kristálytiszta, ám jelen lehetnek benne az arany, az indigókék és a magenta opálos árnyalatai is, attól függően, melyik sugárral állnak kapcsolatban. A Kristály gyermekek a multidimenzionális énjükhöz való hozzáféréssel születtek, általában hatodik dimenziós tudatossággal, és rendelkeznek azzal a képességgel, hogy megnyíljanak a teljes Krisztusi Tudatosság kilencedik dimenziójáig, amikor a bolygó készen áll erre.

 

Fontos felismerni, hogy a Kristály gyermek egy „krisztusi gyermek”, aki azzal a céllal született, hogy fizikai formában megtartsa a krisztusi energiát, hogy az emberek csoportként fel tudjanak emelkedni erre a szintre.

 

A Kristály gyermekek majdnem mindig olyan családba születtek, ahol a szülők nagyon várták őket, és biztosak voltak abban, hogy becsülni és szeretni fogják őket. Leggyakrabban Indigó szülők gyermekei, és gyakran egy Indigó testvér után érkeztek. Az Indigó testvér segít tartani az energiát, és „tanítja” meg a szülőket az Új Gyermekek nevelésének módjaira.

 

A Kristály gyermek és fizikai inkarnációja

 

Van pár olyan határozott fizikai jellemző, mellyel sok Kristály gyermek rendelkezik. Általában nagy babák, és gyakran arányaiban túl nagy a fejük a testükhöz viszonyítva.

 

Sokszor nagy szemük van, átható tekintetük, és erőteljesen rámerednek az emberekre, hosszú ideig nézve őket. Ez nagyon zavaró lehet a felnőttek számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy egy gyerek „olvas” bennük. A gyermek ilyenkor hozzáfér az Akasha vagy lélekfeljegyzésekhez, és elolvassa, ki vagy. Ez normális viselkedés a számukra, és boldogok lesznek, ha viszonzásképp te is ugyanezt teszed. Ez a kommunikáció Kristály módja, belenézni a másik létező lelkébe, és leolvasni vagy érzékelni, hogy ki ő. Ez egy olyan dolog, amit mind meg fogunk tanulni a jövőben.

 

Érzelmi szempontból általában nagyon nyugodt és jó babák, és nagyon erősen kötődnek az édesanyjukhoz. Ez az erős kötődés eltarthat négy-, ötéves korukig, és talán sokan „csimpaszkodásnak” tekintik. Ez azonban gyakran az első fizikai inkarnációjuk ezen a bolygón, és szükségük van a megnyugtatásra és állandóságra, melyet édesanyjuk fizikai jelenléte nyújthat. Nagyon szeretetteljes gyerekek, és gyakran próbálnak segíteni embereknek és állatoknak, akik valamilyen fájdalomtól szenvednek, illetve megpróbálják meggyógyítani Őket.

 

Ezenkívül rendkívül érzékenyek is. Egy Kristály gyermek nemcsak arra képes, hogy elolvassa egy személy Akasha feljegyzéseit, hanem arra is, hogy „magára vegye” és érezze az összes megoldatlan feszültséget és haragot, amit a személy a tudattalan szinteken magában hordoz. Ezért olyan érzékenyek a Kristály gyermekek a környezetükre. Szintén nagyon érzékenyek lehetnek az ételre, és ételallergia jelentkezhet náluk. Egy Kristály gyermek nevelése valódi kihívást jelenthet. Nagyon gyakran az történik, hogy a szülők megoldatlan dolgait megérzi a gyermek, és negatívan reagál ezekre a mérgező érzésekre. A Kristály gyermekek szüleinek kész kell, hogy legyenek arra, hogy keresztüldolgozzák magukat a saját problémáikon, hogy egy stabil otthont nyújthassanak a gyermekük számára.

 

 

A Kristály gyermek talán kimagaslóbb jellemzője a hatalma. Erőt sugároznak. Ők a „képessé tevés” tanítói, és hatalmas mesterek saját jogukon. Talán kis testben tartózkodnak jelenleg, ám a hatodik dimenziós mester erőteljes energiáival rendelkeznek. Ezért olyan lényeges, hogy a szülők megtanulják tisztelni őket és megtanuljanak tárgyalni velük. Különben ezeket az energiákat hatalmi harcokban fogják használni, melyekben a szülők sosem fognak nyerni.

 

A Kristály gyermekek nem igazán értik és értelmezik a félelmet. Tudják, hogy mindig biztonságban vannak, és felbőszíthetik a szüleiket vagy nevelőiket a veszélyesnek vagy bolondnak tűnő magatartásukkal. Gyakran szeretettel meg kell magyarázni, meg kell mutatni nekik, hogy a szülők miért tekintenek bizonyos viselkedést „veszélyesnek” a gyermekre nézve. Mivel a fizikai tapasztalás nagyon új számukra, ezért gyakran nincsenek tisztában a fizikai test korlátaival és határaival, és emiatt ostoba dolgokat művelhetnek, például hogy kiugranak egy második emeleti ablakból, ha nem sikerült alaposan megértetni velük egy ilyen tett következményeit.

 

Különleges képességeik

 

A Kristály gyermekek számos „különleges adottsággal” rendelkeznek, amik a multidimenzionális képességeikből fakadnak. Képesek arra, ahogy ezt korábban említettük, hogy leolvassák az emberek energiamezejét. Képesek telepatikusan kommunikálni, egymással és a szüleikkel is. Nem lehet nekik hazudni, pontosan tudják, mi az igazság, s még a füllentést is leleplezik. 

 

 

A Kristály gyermekek nagyon szoros „kapcsolatban vannak” a hozzájuk hasonló tudatosságú csoporttal. Segítik és támogatják egymást a finomabb síkokon. Ez bizonyos fokig az Indigókra is igaz, ám még sokkal hangsúlyosabb a Kristály gyermekeknél. Mivel a szívcsakra teljes tudatosságával születtek, ezért képesek összekapcsolódni a csoporttudatosságukkal, és képesek arra, hogy információt „közvetítsenek”. Ezért van az, hogy néha négy-, ötéves korukig nem beszélnek. Nincs szükségük a beszédre, mert más módokon jutnak információhoz. Csak amikor elkezdenek az otthonukon kívül másokkal is kapcsolatba kerülni, akkor kezdik megérteni a verbális beszéd szükségességét azokkal, akik nem telepatikusak.

 

Sok Kristály gyermek egyéb pszichikus képességekkel is rendelkezik, amik a telekinesistől egész addig terjedhetnek, hogy képesek „elolvasni” egy könyvet anélkül, hogy kinyitnák. A beszámolók alapján képesek arra is, hogy meggyógyítsák magukat és fizikai változásokat hozzanak létre a testükben az elméjük erejével. Ám nem ezek a képességek a fő okai a leszületésüknek. Ezek a pszichikus képességek benne rejlenek minden emberben, ha tudjuk, hogyan férjünk hozzájuk, és a Kristály gyermekek meg fognak tanítani minket erre. Ami fontos a számukra, hogy ismerjük fel a képességeinket és tanuljuk meg elérni a szívcsakrát, és hogy az egység tudatosság és szeretet tudása alapján cselekedjünk.

 

Néhány probléma, amivel a Kristály gyermekek szülei szembetalálhatják magukat

 

Az autisták számának növekedése a gyermekek körében összefüggésben van a Kristály gyermekek érkezésével. Az autista gyermekek metafizikai értelemben olyan gyerekek, akik nem teljesen inkarnálódtak a testükben, és azt választották, hogy energiáik nagy részét a magasabb dimenziókban tartják. Így figyelmük nagy részét más dimenziókra hangolják, és nem kapcsolódnak jól a fizikai síkhoz. Általában a szorongás és a félelem okozza azt, hogy a gyermek ilyen döntést hoz. Ahogy egyre több gyengéd Kristály lélek érkezik, hogy a bolygón testet öltsön, sokuknak akkora traumát okoznak a Föld energiái, hogy inkább nagyrészt a magasabb dimenziókban maradnak.

 

Ám az autista gyermekek a szeretet tanítói is egyben. Sok autista gyermekkel dolgoztam és sok autista gyermeket megfigyeltem, és az úgynevezett problémás viselkedés mögött nagyon szeretetteljes és ragyogó lelkeket találtam.

 

A késleltetett beszédfejlődést megtárgyaltuk és elmagyaráztuk fentebb.

 

Sok Kristály ADD-ben (Attention Deficit Disorder: figyelemhiányos rendellenesség) szenved ahogy idősebbé válik, mert olyan nagy mennyiségű magas szintű kreatív energia áramlik át az energiarendszerükön keresztül. A kultúránk gyakran nem támogatja az ilyen mértékű kreativitás csatornáit és ösztönzését, és a szülőknek gondot okozhat, hogy ezt az energiát kreatív dolgokra, és ne destruktív módokon való felhasználásra fókuszálják.

 

ADHD hiperaktivitásos figyelemzavarral is sokszor diagnosztizálják ezeket a gyerekeket. Ezek a gyerekek  nem tudnak nyugton ülni s látszólag nem figyelnek. Ők mindenre érzékenyek- színek, hangok, a bútorok, mások érzései. A kristálygyerekek ezt mind egyszerre érzékelik. Olyan régi elvek szerint működő környezetbe és elvárásokba akarjuk őket beilleszteni, amivel egyszerűen képtelenek megbirkózni. A túlzott mozgással megpróbálják tehermentesíteni magukat a külvilágból érkező hatásoktól. A mozgás segít elviselhetőbbé tenni ezeket azoknak, akik érzékenyek az energiákra. Nem úgy gondolkodnak, mint a felnőttek. Szakaszokban gondolkodnak, és minden információtöredéket elraktároznak. Elméjük villámgyorsan működik, már régen máshol járnak gondolatban, mire épphogy csak felfogtuk az információt. 

 

A Kristály gyermekek nagy hisztiket vághatnak le, és rendkívül manipulatívak is lehetnek. Ez azért van, mert viszonylag új dolog számukra a fizikai manifesztáció, és gyakran fenyegetve érzik magukat, ha a „valóságuk teremtését” megakadályozza a szülő. A Kristály gyermek egy erőteljes Teremtő, és egy olyan valóságot szeretne teremteni, ami kényelmes és biztonságos számára. Ha a valóság nem ez, akkor a gyermek megpróbálja megváltoztatni ezt mindenáron, beleértve a hisztiket, dührohamokat, a manipulációt és más hatalmi trükköket.

 

Energiájuk miatt a kristálygyerekek képesek bárkinek az érzéseire, szándékára ráhangolódni. Olyan érzékenyek, hogy nem képesek megkülönböztetni a saját érzéseiket, motivációikat és szándékaikat a többiekétől. Muszáj megtanulniuk, mi a sajátjuk, s mi nem, különben túlterheltek lehetnek. 

 

 

Nagyon érzékenyek a körülöttük lévőkre, tudják, hogyan érez a másik, mire gondol. gyakran ösztönösen megérintik a másikat, aki ettől jobban érzi magát. Születésüktől fogva empatikusak. Értik a fájdalom energiáját, ösztönösen tudják, hogyan kell megváltoztatni azt, ezért kiváló gyógyítók. 

 

 

Néhány Kristály gyermeknek problémája van a koordinációval és azzal, hogy a „testében legyen”. Sokuknak ez az első megtapasztalása, hogy mit jelent testben lenni, és szükségük van segítségre, hogy hozzászokjanak a fizikai inkarnáció működéséhez. A szülők segíthetnek nekik munka- és játékterápiával, vagy azzal, hogy valami kreatív tevékenységgel vagy mozgással foglalkozó csoportba viszik őket, például rajztanfolyamra vagy táncórára.

 

 

Sok kristálygyerek szenved rémálmoktól, amik általában valós tapasztalatokon alapulnak. Képesek ugyanis más világokba bepillantani. Frekvenciájuk miatt vonzzák a szellemeket. Akármit látnak is, biztosítani kell őket támogatásunkról, s meg kell tanítani őket a védelemre. 

 

A KristályGyermek Küldetése . . .

 

A Kristály gyerekek elsődleges küldetése az, hogy elősegítsék az emberiség evolúcióját a felemelkedési folyamaton keresztül. Azért vannak itt, hogy felébresszenek minket, és megmutassák, hogyan élhetünk egy teljesen új és másfajta módon. Már azáltal, hogy jelentős számban érkeznek és a Kristály energiákat hordozzák, segítenek abban, hogy előmozdítsanak egy változást a planetáris energiákban.

 

Ám az is a küldetésük része, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre és a saját képességeink visszaszerzésére. A Kristály gyermekek könnyedén mozognak a valóság különböző dimenziói és fázisai között. Nincsenek lekorlátozva semmilyen módon a harmadik dimenziós világra, bár van testük és a harmadik dimenziós valóságban működnek. Elsősorban a hatodik dimenzióra vannak hangolva, és ezt az energiát tartják a bolygó számára, ezt az energiát hozzák a Földre.

 

Ez egy LASSABB energia, mint amihez hozzá vagyunk szokva a valóságunkban. A Kristály gyermekek csak akkor válnak hiperaktívvá, ha nem tudják kezelni a magasabb energiák áramlását. Általánosságban véve minél magasabb frekvenciájú energiákkal rendelkezik valaki, annál lassabbá és békésebbé válik. Ez a kulcs a magasabb frekvenciájú energiák kezeléséhez. Megérteni, hogy nem kell siettetni a dolgokat, megpróbálva irányítani a valóságot külső cselekvések által a materiális világban. A multidimenzionális létező tisztában van azzal, hogy a valóságot a magasabb dimenziókból irányítjuk a SZÁNDÉK és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által, ám mindig összhangban a Magasabb Akarattal.

 

A Kristály gyermekek így majdnem mindig rá fognak kényszeríteni minket arra, hogy lassítsunk, és kezdjük el az energiát úgy áramoltatni, ahogy ők teszik. Hogy megértsük, hogy rengeteg időnk van arra, hogy Felfedezzünk, teremtsünk és tapasztaljunk, és hogy semmi mást nem kell tennünk, csak hagyni, hogy a magasabb energiák áramlása a tapasztalás új és más területeire vezessen minket. És hogy a szándék megfogalmazása elégséges ahhoz, hogy ezt az energiafolyamot olyan csatornák felé áramoltassuk, amik kielégülést és örömet hoznak számunkra.

 

A KÉPESSÉ TEVÉS szükséges része a multidimenzionális létezésnek. A Kristály gyermekek TUDJÁK, hogy sohasem kell áldozatnak lenniük, vagy beszállni olyan drámákba, ahol ők játsszák az áldozat szerepét. Tudják, hogyan hatalmazzák meg magukat a TÁRSTEREMTÉS és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által. Ám elvárják, hogy a szüleik is tudják ezt. És ha a szülők nem szeretettel és tisztelettel vesznek részt a társteremtési folyamatban, akkor problémák fognak fellépni. Szerencsére a legtöbb Kristály gyermek olyan szülőket választott, elsősorban Indigókat, akik elég bölcsek ahhoz, hogy tisztában legyenek már ezekkel az elvekkel.

 

A létezés ezen módjának alapját pedig az EGYSÉG TUDATOSSÁG szolgáltatja. A Kristály létezők értik ezt az egységet. Ők ezt élik meg. Érzik más emberek energiáit minden alkalommal, amikor kimennek az ajtón. Környezetükből felfogják és felszedik az aggodalmat és a feszültséget, ami nem az övék. „Érzik” a környezetükben és az ételben lévő mérgező anyagokat. És biztosítani fogják, hogy egy tisztább és harmonikusabb világot teremtsük, ami kellemesebb mindannyiunk számára.

 

A Kristály gyermekek nevelése: a tudatos nevelési folyamat A Kristály gyermekek megkövetelik, hogy a szokásos nevelési mintáktól eltérő módon neveljük Őket.

 

Először is, törekszenek arra, hogy bevonjuk őket is az egész Megtestesülési/Terhességi folyamatba a fogamzástól kezdve, ha nem már korábban is. Gyakran kommunikálnak a leendő szüleikkel, bizonyos kéréseket fogalmazva meg feléjük. Tapasztalataim szerint ezek a kérések általában olyan dolgokkal kapcsolatosak, hogy az anya hagyja abba a dohányzást és a szülők egészségesebb életet éljenek, mert a gyermek nem tud egy olyan anyai testbe inkarnálódni, ami mérgekkel van teli a fizikai szinten. Arra is megkérhetik a szülőket, hogy végezzenek belső gyermek munkát, hogy eltávolítsák a mérgeket az érzelmi és a mentális szinteken, mielőtt egy magas rezgéssel rendelkező Kristály gyermek biztonságosnak érzi, hogy az adott szülőkön keresztül testet öltsön.

 

A Kristály gyermekek csak akkor jönnek, ha vágynak rájuk és szeretnék őket. Fontos, hogy az áldott állapotban lévő leendő anya biztosítsa az érkező lelket, hogy szeretettel üdvözölje a gyermeket a fizikai birodalomban és biztosítsa a szeretetről és a gondoskodásról, mind a születést megelőző folyamatokban, mind utána.

 

Kristály gyermekek azt is megkövetelik, hogy MINDKÉT szülő vegyen részt a nevelési folyamatban. Számukra nagyon fontos, hogy mindkét szülő vegyen részt a gyermek gondozásában, és mindkét szülő vegyen részt a gyermekről való gondoskodásban. Ez megtöri azokat a régi, a szülőket bizonyos szerepekbe kényszerítő mintákat, ahol az apák a családfenntartók, ám érzelmileg nincsenek jelen, az anyák pedig gondozzák a gyermeket, ám anyagilag függő helyzetben vannak. A Kristály gyermekek nem akarják, hogy ezeket a mintákat kövessük. Inkább kiegyensúlyozott mintákra és kiegyensúlyozott nevelésre vágynak.

 

Azt is szeretnék, ha a szülők jobban részeseivé válnának az életük ünnepélyes vagy rituális pontjainak. A születés előtti ” üdvözlő ” rituáléktól kezdve a „névadó ünnepségekig”, ahol összejönnek a családtagok és a barátok, hogy üdvözöljék a nevet, amit a gyermek választott. Igen, a Kristály gyermekek mindig kiválasztják a nevüket, és közlik valamilyen formában a szüleikkel. Tehát a szülőknek inkább figyelniük kellene a nevekre, minthogy ők válasszák ki! Ahogy a Kristály gyermek idősebb lesz, valószínűleg további rituálékra és ünnepségekre vezet rá minket, a fizikai életben való előrehaladásának tiszteletére.

 

A Kristály gyerekek különböző típusai

 

A „Kristály gyermekek” néven ismert csoportnak több különböző neve is van. Ezek a nevek általában a Kristály gyermekek különböző típusaira utalnak.

 

A Kristály gyermekeket néha „Arany Gyermekeknek” is nevezik. Ez arra a tényre utal, hogy sokszor a spirituális evolúció Arany Sugarán testesülnek meg. Ez azt jelenti, hogy egy fejlett lélek minden tudásával és megértésével születnek, és képesek arra, hogy olyan létezőkké váljanak, akiket korábban „avatárnak” hívtunk. Olyan létezők, akik a tudatosság egy fejlett állapotát hordozzák a bolygó számára. És ha ilyen sok potenciális avatár érkezik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a bolygó gyors iramban fog felemelkedni magasabb szintekre.

 

Ám a Kristály létezők képesek egyszerre több sugarat is keresztüláramoltatni magukon, és sokan megtestesítik a Magenta Sugarat is. Ők a képzőművészek, költők, zenészek és az érzékelők. Ők elsősorban azért jöttek, hogy az emberiséget újra összekapcsolják a kreatív képességeivel. Meg fognak minket tanítani arra, hogy újra táncoljunk, énekeljünk, zenét szerezzünk, és ünnepeljük a multidimenzionális emberi létezés tapasztalatát.

 

Léteznek olyan Kristály létezők is, mind felnőttek, mind gyerekek, akik az indigó-lila és a zöldeskék sugarat testesítik meg. Úgy tűnik, ez a bolygó gyógyításával és a tudatosság magasabb angyali dimenzióival való összeköttetéssel van kapcsolatban. Ők a bolygó tanítói és gyógyítói.

 

Természetesen egy Kristály létező mind a négy sugarat is keresztüláramoltathatja magán egyidejűleg, és lehet egyszerre művész, tanító és gyógyító.

 

Ajándékaik számunkra: a jelen és a jövő

 

Ahogy neveljük a Kristály gyermekeinket és gondoskodunk róluk, fontos, hogy tudatában legyünk az ajándéknak, amit nekünk hoznak.

 

Ők a jövő. Megmutatják, mivé válunk. És a különleges ajándékuk számunkra az, hogy tudatják velünk, hogy MOST ilyenek lehetünk, ha azt választjuk, hogy hagyjuk, hogy az energiájuk a következő fokhoz vezessen minket az evolúciós létrán.

 

Azáltal, hogy jelentős számban érkeznek a bolygóra, kiváltják az Indigó-Kristály átalakulást vagy spirituális ébredést sok-sok emberben, akik már itt vannak a bolygón. És nincs korhatár. Lehetsz 10 éves vagy akár 100, bármikor élhetsz a Kristály Energia Hulláma kínálta lehetőségekkel. Egyre több felnőtt születik újjá Kristály Gyermek állapotába, és válik Kristály felnőtté.

 

Ez nehéz folyamat lehet, ám a Kristály gyermekek tartják számunkra az energiát és támogatnak bennünket az energetikai szinteken, ahogy ők arra kérnek minket, hogy támogassuk őket a fizikai síkon.

 

Ez a bölcsesség cseréje. Ők a jövő bölcsességét hozzák el, megmutatva, hogy kikké válunk. Viszonzásképp arra kérnek minket, hogy adjuk át nekik a múltunkból származó bölcsességet, amire szükségük van, hogy itt lehessenek a földi idő jelen pillanatában.

 

Ez egy partnerkapcsolat. Egy partnerkapcsolat, melyben a Jövő és a Múlt egyesülnek a Jelen Pillanatban. És ezen a kapcsolódási ponton történik meg a Felemelkedés és az Evolúció csodája. Egy Új Földet teremtünk és az Ember Angyaloknak egy új faját a Múlt és a Jövő ezen házasságában.

 

Ünnepeld hát a Kristály vagy Krisztusi gyermekedet, mint egy csodálatos – neked szóló – ajándék hordozóját!

 

 

                                                                                                                    Fotó: Josephine Wall

 

Forrás: www.angyalforras.hu , Sámánkezelések, Meg Blackburry Losey: A ma gyermekeinek evolúciója

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 8 =