Ki vagy te?

 

 

Mondd csak drága Lélek, ismered -e azt az embert, akivel a nap 24 órájában együtt vagy, akinek az érzéseit érzed? Vagy csak azt és úgy ismered magad, ahogy a környezeted látott vagy lát téged? 

Ahhoz hogy igazán megismerd önmagadat, figyelj, nézz, láss és érezz tudatosan! 

Fogadd el a negatív érzéseidet, a szomorúságot, az aggódást, a félelmet és a dühöt, de tudd, hogy ezek csak tanult szokások, érzések, felvett tulajdonságok, s nem tartoznak hozzád. Valamikor így láttad a szüleidtől, a felnőttektől, másoktól, megtanultad átélni, elsajátítottad őket, úgy, ahogy engedték, vagy mutatták. 

Ahhoz, hogy igazán megismerd önmagadat, elegendő, hogy észrevedd mindazokat a pillanatokat, amikor megdobban a szíved az örömtől, boldogságtól, a szeretettől, és a békétől.  Figyelj, mert ezek a pillanatok eleinte rövidek, alig észrevehetőek. Pedig ott, ezekben a pillanatokban van a válasz: Ki vagy te? 

Aztán, amikor már észreveszed a pillanatokat, tegyél, dolgozz tudatosan azért, hogy ezek órákká, napokká teljesedjenek ki.

Az út során szembesülsz majd azzal az emberrel, akivé tetted magad, az élettel, amit ebben a pillanatban élsz. Tudd azonban, hogy bármikor lehetőséged, jogod van megváltoztani azt, ami nem tetszik, ami nem rezeg együtt veled, ami nem te vagy. 

Legbelül csupa szeretet, kreativitás, fény és ragyogás vagy, aki tapasztani jött erre a világra, s emlékezni önmagad csodájára! Fontos, hogy vagy, mindannyiunk számára!

Áldott utat, éber tudatosságot kívánok neked!! 💖

Határtalan szeretettel: 

Balogh Andrea Beáta

 

Kép forrása: pinterest.com

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =