Jogod van arra…

 

 

Jogod van arra, hogy ott hagyj minden olyan szituációt, amiben nem érzed jól magad. Jogod van arra, hogy elhagyj minden olyan helyzetet, amiben nem tudod szeretni magad.

Jogod van arra, hogy elhagyd a várost, amely elhomályosította a fényedet, ahelyett, hogy segítene fényesebben ragyogni, jogod van arra, hogy összepakold minden cókmókodat, és újra kezdd valahol máshol, és jogod van arra, hogy új értelmet adj az életednek.

Jogod van otthagyni azt a munkát, amit utálsz, még akkor is, ha a világ azt mondja, hogy ne tedd, és jogod van keresni valami mást, ami miatt várod a holnapot és az életed hátralévő részét.

Jogod van elhagyni valakit, akit szeretsz, ha rosszul bánik veled, és jogod van önmagadat helyezned előtérbe, amikor új helyre érkezel. Jogod van elsétálni a helyzettől, emberektől, amikor újra és újra megpróbáltad, de semmi sem változott.

Jogod van elengedned a mérgező barátokat, és jogod van arra is, hogy szeretettel vedd körül magad, olyan emberekkel, akik bátorítanak és szeretnek téged. Jogod van arra, hogy kiválasztd azt az energiát, amire szükséged van az életedben.

Jogod van arra, hogy megbocsáss magadnak a legnagyobb és legapróbb hibáidért is, és jogod van arra, hogy kedves legyél magadhoz, hogy tükörbe nézz, és valójában kedveld azt, akit látsz.

Jogod van arra, hogy megszabadítsd magadat a saját magadnak tett fogadalmaidtól, elvárásaidtól.

Néha rossz dologként tekintünk a távozásra, vagy azzal társítjuk, hogy feladjuk vagy kilépünk, de néha a távozás a legjobb dolog, amit tehetsz magadért.

A távozás lehetővé teszi az irányváltást, az újrakezdést, az önmagad és a világ újra felfedezését. A távozás néha megment attól, hogy rossz helyen maradj rossz emberekkel.

A távozás új ajtót nyit a változásra, a növekedésre, a lehetőségekre és a megváltásra.

Mindig megvan az a választásod, hogy továbbmész, míg meg nem találod, hova tartozol, és mi tesz téged boldoggá.

Még a régi énedet is hátrahagyhatod, és újra megtalálhatod önmagad.

Rania Naim

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + 11 =