Indigó gyermekek

 

 

 

Az Indigó gyermekek

 A nyolcvanas években fedezte fel őket Nancy Ann Tape amerikai kutatónő, aki az embert körülvevő elektromágneses mező, az aura színeit vizsgálta. Aztán ezeket az színeket összefüggésbe hozta bizonyos emberi tulajdonságokkal és viselkedési mintákkal. Nos, ez a kutatónő úgy találta, hogy az 1977 után született gyermekek 80 százalékát egy mélykék színű aura veszi körül. Innen ered az indigó elnevezés. A fogalmat azután mások fejlesztették tovább. A kilencvenes évek végére az indigógyerekek előbb pedagógiai kérdéssé, majd az újfajta spiritualitás hordozóivá váltak.

„A mai gyermekek mások – több érdeklődésre tartanak számot, intelligensebbek, hajlamosabbak a konfrontációra, spirituálisabbak és némely esetben …akár agresszívabbak is. Ez a tény a gyermekgondozás másfajta, a régi módszerektől eltérő formáját teszi szükségessé” – olvasható Jan Tober és Lee Carroll bestsellerré vált Indigó gyermekek című könyvében, 2001-ben.

 Ettől fogva a kezelhetetlen gyerekek szülei válogathattak: a csemetéjük vagy hiperaktív, vagy indigó. Az indigó gyerekek jellemzői (nagyfokú önállóság, non konformizmus, antiszociális viselkedés, felsőbbrendűségi érzés) nem ismeretlenek a pedagógiában, legfeljebb a kezelésükre alkalmazott nevelési módszerek módosulnak. A témában jártas pedagógusok végtelen türelmet, megértést és erőszak nélküli kommunikációt tanácsolnak a szülőknek.

Az óvodában, iskolában állandóan probléma volt velük, mert sokan hiperaktívak. Ők az Y generáció ifjú felnőttjei.

Az Y generáció azért született a Földre, hogy a bölcsesség és jóság birtokában a következő évtizedekben segítsék az emberiséget visszatalálni a helyes útra, hogy az Aranykor létre jöhessen – tartja az ezoterikus bölcselet. Ők az Indigó gyerekek. Mára felnőttek és az ő gyerekeik adják az új generációt.

 

Az indigógyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. És ehhez kemény elhatározottság és erő kell.

 

Az indigók alapjaiban rengetik meg világképünket; ők azok, akik születésüktől fogva tudják, hogy valami nincs rendben világunkkal, és bizonyos helyzetekben a társadalom törvényei nem veszik figyelembe sem a meghatározott körülményeket, sem az egyént. Az indigógyermekek tudatra ébresztettek minket, így utat nyitottak előttünk, hogy felismerjük, és gondját viseljük az elkövetkező nemzedékeknek.

 

Fontos: Nem minden, ebben a korban született gyermek Indigó, de ebben a ciklusban nagyon sokan vannak. Az alábbi általános jellemzés alapján ezt sejteni lehet. Ahogy mindenki, az Indigók is megváltozhatnak felnőtt korukra, az aurájuk is lehet már más színű. Ezzel együtt a generációs egyezésekre nem lehet nem felfigyelni.

 

Öreg lelkek eljövetele

 

Ezek a lelkek sok életet megélt „öreg lelkek” akik kapcsolatban állnak az Angyalokkal és más entitásokkal.

Ezek a lelkek jó kedélyűek, mindig vidámak, nagyon jó humorérzékkel rendelkeznek. Minden érdekli őket, mindenre kíváncsiak. Jóval ritkábban betegednek meg, mint a többi ember, viszont ellenálló szervezetük különösen érzékenyen reagál mindenféle vegyi anyagra, a levegőt szennyező gázokra és a háztartási szerekre.

Ezáltal az indigógyerekeknél megfigyelhető, hogy az átlagosnál magasabb az allergiás betegek száma.

Ezeknek az Indigó embereknek a vércukor szintje alacsony, ami erősíti a koncentrációs zavart, ezáltal ingerlékenyebbek és hajlamosak az agresszivitásra. Nem mindegy, mit esznek. Keresik az útjukat ebben is.

 

A Gyermekkor

 

Ezek a gyerekek már egészen pici korukban azt szerették, ha felnőttként bántak velük.

Nem szerették a hazugságot és az igazságtalanságot, nagyon érzékenyek.

Nem lehetett előttük titkolózni, mindig észrevették, ha a szüleik titkolnak valamit.  Az indigógyermekek megérzik, ha hazudnak nekik

Ugyanúgy, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.

 

Ezek a gyerekek látják a szellemeket, angyalokat és beszélgetnek velük – képességüket van aki megőrizte, és van aki nem.

Figyelmüket nehéz lekötni az általános tantárgyakkal pl. történelem, irodalom, matematika. Ezek a tantárgyak teljesen hidegen hagyják őket, amennyiben nem interaktív módon tanították azokat.

 

Kedvenc tantárgyuk általában az ének és a rajz, mert ezek a gyerekek nagyon kreatívak vagy van valamilyen tehetségük pl. hangszeren játszanak vagy énekelnek. Jobb agyfélteke orientáltak, intuitívan és finom érzékkel fognak fel impulzusokat és ezzel egyidejűleg, illetve ezzel párhuzamosan képekké és látomásokká alakítják  át ezeket. Mindez olyan gyorsan történik, hogy a bal agyfélteke nem is igazán tudja követni. 

 

Felnőttkor

 

Ezeket a az indigó gyerekeket vagy ma már bátran nevezhetjük indigó felnőtteknek is, nem érdekli az „Amerikai álom ” vagyis a házasság, a stabil anyagi értékek és a gyerekszülés, autó, saját ház életmodell – nekik nem ez az életfeladatuk és ők ezzel nagyon is tisztában vannak.

Nem szeretik a ” bejárós ” munkahelyeket, ezért a távmunkák korát éljük. Sok indigó felnőtt vezető típus, ezáltal ilyen munkát keres.

Tisztán látó és tisztán érző képességüknek köszönhetően, kártyajósok, mágusok, spiritiszta tanítók is válnak belőlük.

A párkapcsolatban dominánsak, nem engedik, hogy birtokolják őket, a szexualitásról nyíltan beszélnek, nem értik, amikor valaki a szexet tabu témának tekinti, egy indigó felnőtt számára semmi se tabu, mindenről szívesen beszél, bárhol, bárkinek. Nagyon nem érti azokat akik szégyenlősködnek.

Nem hajlandók robotolni, ha valami nem tetszik nekik, akkor odébbállnak. A régebbi generációk számára ez laza munkaerkölcsnek tűnhet, valójában csak lázadás az elnyomás ellen – ez alaptermészetük.

Életüket pergő ritmusban, aktívan élik, az okosak szívesen és élethosszig tanulnak, akik azonban rossz körülmények közt nőttek fel, szélsőségesen deviánsak lehetnek.

5 jel, hogy valaki Indigó gyerek volt:

– indigókék színű volt az aurája gyerekként – felnőtt korra ez változhat!
– valamilyen étkezési típust követ, vega, paleó, vegán, egyszóval keresi az ételben is a testének valót
– elítéli a társadalmi normákat, nem konvenciók szerint él
– erős az intuíciójuk – és nem értik azokat, akiknek nem
– problémájuk lehet a társadalmi beilleszkedéssel

 

AZ ÉG KÜLDÖTTEI

Az ezoterikus látásmód viszont nem csupán nevelési kérdést lát az indigók megjelenésében, hanem egyenesen az emberi faj megújulását. Vajon ezek a nyugtalan, rosszul alvó, vitathatatlanul kreatív, ugyanakkor önimádó gyermekek fogják orvosolni az emberiségnek azokat a problémáit, amelyek megoldására a mai felnőttek bevallottan képtelenek? A New Age mozgalom határozott igennel válaszol. Ezeknek a gyerekeknek küldetésük van, speciális feladatokat kell teljesíteniük, nehéz próbákat kell kiállniuk. A legfőbb küldetésük azonban az, hogy előkészítsék a terepet a következő nemzedék: a kristálygyerekek számára.

 

Forrás: www.angyalforras.hu , Sámán kezelések Facebook oldal

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × egy =