Indigó felnőttek

 

Érzed -e, hogy más vagy, mint a körülötted élő, ” hagyományos” emberek?
 
Kilógsz -e a megszokott sorból, a családodban, a munkahelyeden, s igyekszel, minden erőddel megérteni a többieket, a gondolkodásukat, a tetteiket, amikkel nem értesz egyet?
 
Határtalan vágy él benned, hogy mindent, ami már nem működik a világban, a világ működésében, az emberi kapcsolatokban megváltoztass, átalakíts, megújíts?
 
Ha bármelyik kérdésre is igennel válaszoltál, szeretnéd önmagadat jobban megérteni és érdekel a másságod spirituális megközelítése, tarts velem. 🙂
 
Emberi evolúció zajlik földünkön, már teljesen új típusú emberek születnek, mint régebben. Más az energiájuk, a gondolkodásuk, s másképp is éreznek.
 
Ez kb az 1970 – es években kezdődött az Indigó lelkekkel, akik mára már középkorú, vagy fiatal felnőttekké váltak. Az indigó elnevezés az aurájukban domináló színre utal. Ez a szín a harmadik szem uralkodó színe és ez a terület különösen aktív ezeknél a lelkeknél.
 
Az egyik legmeghatározóbb jellemzője az indigó lelkeknek a szabadságvágy. Pont emiatt sokszor mondják őket ” lázadóknak”. Pontosan tudod vagy érzed, hogy miért érkeztél a földre, tisztán hallod a belső hangodat. Ez sokszor ellentétes mindazzal, ami a külvilágban található, elfogadott, s ezért ez belső konfliktushoz vezet. Ekkor vagy nyíltan lázadsz a meglévő rendszer ellen, vagy csak önmagadban szabotálod, de kívülről elfogadod a rád kényszerített szerepet. Hatalmas lecke számodra, hogy teljesen elfogadd és szeresd önmagadat, kövesd a belső hangodat, s fel is vállald azt az élet minden területén.
 
A másik alapvető tulajdonságuk egy vízió, egy jövő kép, ami a bensőjükben él: Igen, van egy „jobb” élet, van valami, ami „több”, mint a mostani. Feladatod megérteni, hogy az Új ereje, ami hív téged. Bízz a víziódban, adj teret az érzéseidnek, gondolataidnak, álmaidnak. Így tudod csak fejleszteni a világot, így tudsz olyan új rezgéseket létrehozni, melyek aztán megjelennek a Föld körüli tér energiamezejében is. Ismerd fel saját fontosságodat és lehetőségeidet építőként.
 
Az indigók egyik legfontosabb tulajdonsága az igazság felismerése. Pontosan tudod, ha valakivel találkozol, hogyha álarcot visel, vagy ha manipulálni akar. Tested minden sejtjében érzed, ha valaki elrejti az igazságot. Indigóként az igazság, őszinteség és valódi kommunikáció dimenziójában szeretnél élni.
 
Az igazságossághoz tartozik az is, hogy csak attól az embertől tudsz elfogadni tanítást, tanácsot, akit tisztelsz. Mindenki a cselekedeteivel vívja ki a tiszteletedet, életkor, s egyéb eddig fontosnak vélt dolgok már nem számítanak számodra.
 
Indigó lélekként alapvető igényed van a fejlődésre. Állandóan elégedetlen vagy magaddal, s a világgal kapcsolatban. A benned élő Kritikus és a Maximalista állandó harcban állnak, mert nem vagyunk tökéletesek. A harmadik, a Törtető pedig a külső sikerre szomjazik. Itt főleg a spirituális növekedésen van a hangsúly indigóként. Feladatod, hogy megtanuld elfogadni és élvezni ezt a világot, minden hibája ellenére, miközben azon dolgozol, hogy megváltoztassad.
 
Indigólélekként nagyon érzékeny vagy, ami azt jelenti, hogy érzékenyebben reagálsz érzelmi, energetikai és testi szinten, mint a többi ember. Érzékeled a másik emberben az érzelmi változásokat, de a helyek, természet, gépek, stb. energiáját is. Előfordulhat az allergia számtalan formája is számodra, ezért keresed a megfelelő táplálékot, táplálék kiegészítőt, stb. Fontos, hogy megtanuld védeni, megőrizni a saját energiáidat.
 
Az indigólelkek egyik nagyon fontos jellemzője, hogy tudják, hogy valamilyen céllal jöttek a Földre. Eleinte lehet, hogy nem világos, mi a küldetésed. Érezheted, hogy valami fontosat szeretnél tenni és nem tesz boldoggá a hétköznapi élet. Bármit is érzel, a cél utáni vágyakozás a lényedhez tartozik. Képtelen vagy önző módon csak magadnak élni, a ” normális élet” nem elégít ki, szeretnél valamit tenni, hogy a világ jobb hely legyen.
 
Ittléted egyik fontos küldetése, hogy a Világmátrix átalakítója legyél. Igyekezz elérni céljaidat, s ezzel megváltoztatod az elmédben és a tudatodban lévő energiákat és mintákat. Ahogy célod elérésért küzdesz, megváltoztatod a kollektív energiamintázat egy részét is.
 
Fontos számodra az is, hogy megváltoztasd az embereket. Indigóként pontosan látod, hogy miben kell az embereknek változniuk. De kezdd ezt először saját magadon. Dolgozz először a saját problémáidon, s azzal a többi embert is emeled. Minél több tökéletlenségedet javítod ki, annál közelebb kerülsz a fényhez, s majd annál több embernek tudsz segíteni, de csak akkor, ha ők megkérnek erre.
 
Arra születtél, hogy a meglévő, már nem működő rendszereket lebontsd, s új utakat találj. Hatalmas feladat ez, de mint mondtam már, lázadónak születtél. Munkád során emelned kell az alacsonyabb frekvenciákat, s megtartani a magasat önmagad, s a világ számára. Ez állandó tudatos munkát igényel.
 
Indigólélekként az új energia hordozója vagy. Te egy vagy azok közül, akik lerombolják a régit, megváltoztatják a mostani embereket, a gondolkodásmódjukat, az élethez való hozzáállásukat.
 
A lelkedben már ott élnek az új élet képei. A kommunikáció őszintébb, szívből jövő formájáról álmodsz. Egy olyan világról, ahol az erőt helyesen használják, és ahol a test és a lélek kapcsolata kiegyensúlyozottabb. Az élet minden területét érintik ezek az új eszmék: Gyógyítás, üzleti élet, gyermeknevelés, családi élet, oktatás, tudomány, stb.
 
Hiteddel, tetterőddel, bátorságoddal átalakítod az élet minden területét, hogy az utánad következő nemzedék felépíthesse azt új világot, amire olyan nagyon vágyunk.
 
Köszönjük, hogy vagytok, hogy vagy! Áldás!
 
Végtelen szeretettel: Balogh Andrea
 
Forrás: K. Jaffe, R. Davidson: Indigó felnőttek
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 10 =