Hulló csillagok

 

Nézted -e a csillagos eget, a fűben heverve, egyedül, vagy kedvesedet, gyermekedet átölelve? Kutattad -e a jövőt, az ismeretlent, mindazt, ami még rád vár ebben a csodálatos földi életben? Sóhajtottad -e vágyaidat az égre, mikor egy hulló csillagot láttál, megragadva a pillanatot, hogy kívánságaiddal irányítsd a sorsot, kicsit beleszólj abba, ami veled történhet, s történni fog?

Az elmúlt éjszakákon sokunk fejében megfordultak ezek a gondolatok. Talán te is megtetted, mély hittel, vagy kicsit hitetlenkedve, hogy megvalósul mindaz, amit kívántál, s ezáltal még boldogabb lesz az életed. S tudod mit? Igazad lesz, igazad van. 

A sorsod irányítása a kezedben van, mindig is ott volt, csak nem mertél hinni benne. Te voltál életed kormányzója, akkor is, ha eddig azt hitted, hogy mások irányítanak téged. Tudd, hogy bármit, amit elgondolsz, azt meg is tudod valósítani, csak hinned kell benne, önmagadban, s az égiek segítségében. Ha ezek meg vannak, minden a tiéd lehet. Álmodd meg magadnak mindazt, amire olyan nagyon vágysz, higgyél benne annyira, hogy más esélye se legyen, mint hogy megvalósuljon. Az álmod megvalósulásának idejét, a hogyanját pedig engedd át Istennek, s az angyaloknak. Ők jobban tudják, mikor leszel arra érdemes, hogy megkaphasd, amit szeretnél. 

S mindezt nem kell csillaghulláshoz, szilveszterhez, születésnaphoz kötni, csak egyszerűen gondold el, s teremtsd meg az életedben. Ha pedig valamiért mégsem lehet a tiéd az áhított dolog, akkor tudd, hogy Isten valami sokkal jobbat készít számodra, mint amit te el tudtál valaha is képzelni. 

Legközelebb, ha az égre nézel, s egy hulló csillagot látsz, kívánság helyett adj hálát mindazért, ami már most jó az életedben. Lehet ez egy személy, egy dolog, de bármi más is ( az egészséged, a családod, a munkád, az, hogy élsz). Érezd át a boldogságot, a szeretetet Isten felé, hogy ezeket a személyeket, dolgokat, történéseket már megadta neked. S ezt megteheted akár mindennap, amikor az égre nézel, s a csillagok visszamosolyognak rád. 

Ha gyermeket nevelsz, akkor vidd magaddal őt is. Mutasd meg neki mindezt, hogy ő is megláthassa az életében, amiért hálás lehet. Kapcsold be őt így a szeretet áramlásába. 

Tanítsd meg arra, hogy az életben bármit elérhet, amit akar, csak tennie kell érte. Az egyik legfontosabb, hogy kövesse a szívét, s szorgalmasan tegyen is az álmaiért.

S ha hinni akartok a csillaghullás misztériumában, akkor éljétek át a varázsát ezeken a nyári éjszakákon. Érezzétek a csillagok alatt Isten szeretetét, azt, hogy mindig minden a legjobban alakul, pont úgy, ahogy lennie kell. Érezzétek, hogy szeretve, s védve vagytok, s azt, hogy ti magatok is Teremtők vagytok. A saját világotok, s általatok az Új Emberiség teremtői. Csoda, s kiváltság, hogy éppen most éltek, élünk, s részesei lehetünk egy Új Világ megteremtésének. 

 

Legyen áldás az utatokon! 🙏 💙

 

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea

 

 

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt − 2 =