Halloween – Halottak napja

 
 
 
 
Egy nehéz időszakhoz érkeznek most különleges gyermekeink. Főleg azok, akik érzékelik a körülöttük lévő energiákat, s a mi, felnőttek érzéseit. Legyünk velük most nagyon kíméletesek, védelmezőek, szeretetteljesek!
 
Bizony előfordulhat, hogy nagyon elfárad, kifárad a Halloween ünneplésében, s ennek nem csak a sok cukorka az oka. Egymás ijesztgetése, a sok egyszerre jelenlévő borzalmas maszk megrémítheti, s olyan érzéseket indíthat el benne, amit sokkal nehezebb később kioldani, mint ha nem vett volna benne részt.
 
A Halottak napja pedig másképp nehéz. A gyerekek félnek a haláltól, a saját és a szeretteik halálától. Ezt még akkor is nehéz ki – átbeszélni, ha nincs egy olyan ünnep, ami pont az elmúlást helyezi a középpontba. S bizony, a temetőkben olyan energiák is lehetnek, amit ezek a gyerekek megéreznek. Félnek tőlük, rossz érzést keltenek bennük, de nem tudják megmagyarázni, s lehet, hogy mi sem hiszünk nekik. Ezek az energiák, akik keresik a Fényt, s egy gyermek tiszta fénye már messzire világít.
 
Mindezért, drága Szülő, kérlek hallgass a gyermekedre! Bízz meg benne, hogy igazak az érzései, s bármit mond, vagy cselekszik, fogadd el!! Ezen a héten nagyon nagy szükség van Rád!! Te vagy a védelmezője, az az ember, aki igazán megérti s elfogadja a gyermekét, úgy, ahogy senki más!
Kérjetek együtt védelmet az angyaloktól mindennap! Beszélgessetek sokat az érzéseiről! A Te érzéseidet úgyis tudja, de nem biztos, hogy érti, hogy miért érzed azt.
S ha úgy dönt, hogy nem akar részt venni a temetőlátogatásban, hadd maradhasson otthon. Fontos oka van a döntésének s legjobb, ha megbízol benne. Így érezni fogja, hogy ő és az érzései fontosabbak neked, mint bármi más, s hogy figyelsz rá. Ezzel mind az önbizalma, s a kapcsolat köztetek erősödik!
Nyugodt, békés napokat kívánok Nektek, szeretetben és elfogadásban egymás felé! 🙏❤️
 
Cseh Andrea
 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − kettő =