Hallgass Önmagadra!

 

 

Tested minden sejtje figyel!! ❤
A szavak és a gondolatok energia..
Bízz a lelkedben.
Bízz a megérzéseidben.
Olyan sokan dolgoznak érted.
Szó szerint minden olyan varázslatos módon bontakozik ki.
Minden szellemi síkon történik először, mielőtt a fizikai síkon megnyilvánulna.

Ezért olyan fontos, hogy helyesen gondolkozz. Hinned kell magadban, függetlenül a külső körülményektől. Erősítsd meg az álmaidat, és reménykedj, hogy a dolgok jobbra fordulnak. Akkor is higgy, ha úgy tűnik, hogy a dolgok nem a javadra alakulnak.

Ne hagyd, hogy bármi is megingassa a hitedet. Tápláld az álmodat reménnyel, pozitív energiával. Mondogasd magadnak, hogy a dolgok rendbe fognak jönni, még akkor is, ha most nem tudod, hogyan. Pontosan az fog megnyilvánulni, amit igazán akarsz. Csak hinned és türelmesnek kell lenned, hogy a dolgok kibontakozzanak.

Értsd meg, hogy a türelem hitet jelent. Azt jelenti, hogy hiszel benne, hogy szárba szökken az a mag, amit elvetettél. Ne engedd, hogy az aggodalom, a félelem és a szorongás rávegyen arra, hogy kiásd, amit elültettél, csak hogy megnézd, hogy nő-e. Meg kell tanulnunk hinni az álmainkban, s bátran beszélni róluk.
Amikor a céljainkról és az álmainkról van szó, azt várjuk, hogy a dolgok hamar történjenek meg, például tegnap. És amikor nem pont akkor történik minden, amikor szeretnénk, vagy ahogy elvárjuk, akkor kételyeink és félelmeink támadnak. Negatív elménk fecsegése megerősödik, és elkezdi homályosítani a látásunkat.

Kezdj el hinni abban, hogy az élet tökéletes, és az időzítés az életed legjobb barátja.
Bízz a folyamatban, és higgy a láthatatlanban.
Abban a percben, amikor döntesz egy célról, vagy erős megérzésed támad, arról, amit meg akarsz megvalósítani, az energia elkezd átáramlani rajtad, és a munka. elkezdődik. Minden megvalósul! Az álmod valósággá válik. Csak higgy!

Mondd magadnak:
Annyi minden sikerül nekem!!
Szeretlek.. ❤

Mike Harrigan

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − hét =