Hála a gyerekeknek

 

Tudod – e, drága Szülő, hogy Te is különleges, csodálatos, egyedi, s egyben kiválasztott vagy? A gyermeked választott ki Téged több millió leendő édesanya, édesapa közül, mert tudta, hogy majd Te tudod legjobban támogatni az útján. 

De azt is tudta, hogy ő is fog Neked segíteni abban, amit Te szeretnél elérni, megváltoztatni az életedben. 

Gondolj csak bele, mennyi addig nem ismert képességed jött elő, vagy régen elfeledett tudásod erősödött meg, amióta megszületett a gyermeked? Hányszor mutatott Neked tükröt a viselkedésével, amibe ha belenéztél, s változtattál, akkor jobb emberré váltál általa? Hányszor vitt bele olyan helyzetekbe, amikor jobban megismerhetted önmagadat? 

Légy hálás neki!! Hálás a tükrökért, a tanításért, azért, mert Hozzád érkezett! Hálás, ha rákényszerít olyan dolgokra, amit már nagyon régen szerettél volna megtenni, de sohasem merted, s halogattad!

Különleges szövetség van gyermek és szülő között. A legtisztább, legönzetlenebb szeretet és segíteni akarás lehet kettőtök között, ha megengeded, s ha tesztek érte. Légy önmagad, igazán, félelmek nélkül, s meglásd a gyermeked nagyon örülni fog neki. Hiszen ő így ismer Téged, igaz önvalód miatt érkezett pont Hozzád.  Majd érezd azt a határtalan, feltétel nélküli szeretetet, s hálát gyermeked felé, amit akkor éreztél, amikor először megláttad. Ez az érzés azóta is ott van Benned, csak sok minden rakódott rá. Porold le, engedd, hogy betöltse újra a szívedet!!

Szeress, légy hálás, mutass példát, s megváltozik a világ körülötted! Kezdd Te ezt az újfajta gondolkodást, erősítsük meg a családi szeretetet, összetartozást! S ebben Neked kulcsfontosságú szereped van!

Áldás Rád, s a családodra! <3

Kép: pinterest.com

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =