Gyermeknap

 

 

Az élet egyik legcsodálatosabb ajándéka, amikor gyermeked születik. 

Már nem csak önmagadért, hanem egy apró emberért is lélegezel, élsz. Gondoskodsz, teszed a dolgod, hogy ez a kis csoda boldogságban, biztonságban, egészségben növekedhessen.

Hirtelen az ő jólléte lesz a legfontosabb számodra, s ennek rendelsz mindent alá, még a pihenésedet, a saját eddigi örömeidet is. S jól is van ez így, hiszen szüksége van a gondoskodásodra, a feltétel nélküli szeretetedre ahhoz, hogy növekedjen, és boldog kiegyensúlyozott felnőtt lehessen egykor majd belőle. 

DE néha ( még jobb, ha mindennap 🙂 ) tudatosan teszel valamit, bármit, hogy a saját belső gyermeked is megkapja mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy jól lehess. Nevess, szeress, vedd az életet könnyedén, szabj határokat önmagadnak, a szeretteidnek, ha csak pillanatokra is, az élet kihívásai közepette. 

Önmagad és családod számára az az egyik legfontosabb, hogy Te is jól érezd magad! Boldog szülők boldog gyermeket nevelnek – ugye hallottad már ezt a mondatot? 🙂 S valóban így van! Ha tudsz tenni valamit, bármit, hogy Te is boldog, kiegyensúlyozott, kipihent és vidám légy, tedd meg!! Meglátod, hogy ezután könnyebben hozol majd döntéseket, oldasz meg problémákat, s jobban tudod a családodat, a gyermekeidet, párodat, szüleidet is szeretni, mint előtte. 

Szóljon ez a nap a gyermekedről, és szóljon a Te belső gyermekedről is! Légy újra gyermek kicsit, vagy nagyon, döntsd el Te magad! 

Boldog gyermeknapot kívánok mindkettőtöknek!! 💖

Szeretettel: 

Balogh Andrea Beáta

Ui: Ha jól esne egy kis beszélgetés a Hogyanról, vagy arról, hogy egyáltalán lehet-e, gyere, beszélgessünk! A válasz ott van benned, én csak segítek előcsalogatni azt. 

 

Segítő beszélgetés személyesen, vagy online

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 15 =