Flow

 

Észrevetted már, drága Lélek, hogy életünk teljesen felfordult, megváltozott? 

Hogy már semmi sem ugyanolyan, mint régebben volt? S el tudod fogadni, hogy nem is lesz az soha többé? 

Régi, megszokott életünk nem működik többé. Amikor reggel eltervezel valamit, a sors, az égiek egyszer csak tekernek egyet az eseményeken körülötted, s már teljesen máshol találod magad, más dolgokat csinálsz, oldasz meg, mint amit eredetileg elterveztél. 

Ilyenkor az egyetlen, ami segít, ha engeded az égieknek, a sorsodnak, hogy irányítsák az életedet. Nem erőlködsz, nem bosszankodsz, nem hibáztatsz, s nem félsz, hanem Isten tenyerébe helyezed magad. Kicsit olyan, mintha felülnél egy képzeletbeli szőnyegre, s rábízod magad a szélre, hogy szárnyára kapva repítsen téged.  

 

Csak egy valamire figyelj nagyon! A szelet mindig a benned rejlő érzések, gondolatok, vágyak mozgatják. Ha harag támad benned, szomorúság, esetleg félelem, akkor vigyázz, mert vihar, orkán készülődik számodra, hatalmas fellegekkel. 

Ha elfogadás, szeretet, béke, ” mindig minden jól rendeződik el, a jó irányba haladok” érzés tölti el a szívedet, akkor földi utazásod örömteli, békés, felhőtlen lesz, amit igazán élvezni fogsz. S ha néha fel is bukkan egy  felhő az életedben, tudatosan ki is tudod őket kerülni. 

Mindig Te irányítod a szelet! Légy tudatos, s dolgozz azon, hogy a bensődben lévő érzelmeket feloldjad, megszelídítsed. Áramolj az életeddel, őrizd meg a  jókedvedet minden helyzetben. Tudd, hogy bármit hoz is az élet, képes vagy rá, hogy megoldd. Hatalmas erő, s tudás van benned, s a jó Isten mindig támogat téged!

Áldás rád! 🙏💖

Végtelen szeretettel: Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =