Feltétel nélküli szeretet kifejezése

Isten egy frekvencia, amely benned létezik, Hangolódj rá..

A Föld az, ahol lelkünk fejlődését a legjobban segíthetjük. Azért jövünk a Földre, ahol a szeretet hiánya van, hogy megtanuljuk, hogyan LEGYÜNK feltétel nélkül szeretetteljesek és könyörületesek.

A feltétel nélküli szeretet és könyörület kifejezése:

~ Elfogadás: elfogadni másokat úgy, ahogy vannak. Nem ítélkezem… az emberek különböző okokból olyanok, amilyenek, és mindannyian negatív és pozitív tapasztalatokon keresztül tanuljuk meg a leckéinket.
~ Megengedés: elengedni az irányítást és megengedni az embereknek, hogy azok legyenek, akik, mialatt tanulják a saját leckéiket, úgy, hogy ők választják meg azokat, még akkor is, ha mi nem érezzük úgy, hogy ez a legnagyobb javukat szolgálná..
~ Bizalom: Tudni, hogy mindenki isteni vezetésben részesül, és egy olyan lélekszerződése van, amin dolgozik, ami a lelke növekedéséhez vezet.
~Kedvesség: Úgy bánni másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak, függetlenül attól, hogy egyetértesz-e velük vagy sem.

~ Tisztelet: megengedni másoknak, hogy azt higgyék, amit hinni akarnak, megértve, hogy mindenki más tudatossági szinten van, és néhányan talán még nem állnak készen hogy felfedezzék, kik is ők…… hiszen akkor vállalniuk kellene a felelősséget, és lehet, hogy még nem állnak készen erre.

Mike Harrigan 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 5 =