Félelem

 

 

Azonosítsd mindazt, amitől félsz, s vedd fel vele a harcot. Nézz szembe vele, mutasd meg a sebezhetőséged, nyisd meg a szíved.

Minden lépés, amit a növekedésed felé teszel, ellenállással párosulhat, ezért számíts rá, hogy a félelem felmerül benned. Nézz vele szembe, s menj tovább.

Megszokjuk, s kényelmessé tesszük az életünket, korlátozzuk a saját álmainkat és vágyainkat. „Túl fájdalmas a gyógyulás. „Túl sok munka, hogy ragyogni kezdjek . „Nem akarok másokat kellemetlen helyzetbe hozni. „Ki leszek, ha feladom a mártír szerepemet? „Ki vagyok én, hogy más legyek, mint a többiek? „

Kifogásokat keresünk, hogy miért nem tudunk fejlődni, változni. Engedjük, hogy a félelem, az ítélkezés, a halogatás, a meghasonlás és a maximalizmus táplálja a tunyaságunkat a megrekedésünket, s így beleragadjunk a régi szokásainkba és a már kinőtt tapasztalatainkba.

Találd meg, hogy miért állsz ellen, nevezd meg a szörnyet, barátkozz meg a félelmeddel. Fel fogod fedezni, hogy jóság és varázslat van ott. Lehet árnyéknak álcázva, de ha a fénybe viszik, megajándékoz az erőddel ✨

Autumn Skye Art

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − öt =