Érzékenység

 

Érzékeled a körülötted lévő emberek energiáit? Észreveszed a kisugárzásaikat, mielőtt még megszólalnak? Könnyen rájuk tudsz hangolódni, s akár át is veszed mindazt, amit ők éreznek?
 
Ha igennel feleltél bármelyik kérdésre, akkor te bizony egy különlegesen érzékeny ember vagy.
 
S pont emiatt tudatosan kell élned az életedet, tudatos döntéseket hozni, s cselekedni azért, hogy önmagadat megvédhesd az ártó erőktől, energiáidat megőrizhesd, s mind önmagadat, mind a világot emelhesd.
 
Fogadd el, s élj úgy, hogy az egyetlen dolog, ami terád hatással lehet, azok csak a te saját gondolataid, érzelmeid lehetnek.
 
Ha bármi a külső világ eseményei közül félelmet generál benned, akkor nézz szembe vele, emeld fel a mélyből, s tudd, határozottan, és biztosan, hogy Isten megtart téged, nem eshet bajod, s a félelem, amit érzel, csak illúzió. Hatalmas teremtő vagy te magad is, s életed hajóját Isten segítségével bizton el tudod kormányozni.
 
Ha dühöt hoznak elő belőled a történések, engedd szabadon a haragod, ne fojtsd el, mert ha nem dolgozol vele, újra fel fog bukkanni. Ilyenkor menj ki az erdőbe, fuss, edzzél, vagy kiálts egy hatalmasat, üvölts mint egy farkas. De ezt, ha megteheted, tedd egyedül. A dühöddel egyedül csak neked kell szembenézned. Értsd meg az érzéseidet, s fogadd el őket. Mindaddig ne szólj érdemben senkihez, amíg le nem csillapodsz, s a belső béke meg nem talál téged. Mindazt, ami a dühödet kiváltotta, meg tudod oldani, s ki is kell majd mondani a sérelmeket, de nem haraggal, hanem magabiztos, nyugodt hangvétellel.
 
S ha a történések a párodat, gyermekedet, szeretteidet, barátaidat, vagy munkatársaidat éri, s náluk bukkannak fel ezek a negatív érzelmek, akkor maradj nyugodt, higgadt, s ne engedd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból. Ezt a legnehezebb egy érzékeny embernek megtenni.
 
Először is vedd észre, hogy másképp gondolkodsz az ő hatásukra, mint azelőtt. A régi nyugalom helyét felváltja a harag, a düh, a félelem érzése számodra is. Ragad meg önmagadban a változás pillanatát, s állítsd meg. Tudatosítsd, hogy azzal, hogy átveszed az érzéseiket, nem segítesz nekik. Nekik ilyenkor egy biztos bástyára, egy nyugodt erőre lenne szükségük, s hitre, hogy ők is meg tudják oldani a dolgokat. Az is lehet, hogy csak egyedüllét szükséges számukra, hogy megoldják mindezt. De ha te is el kezdesz félni, vagy dühös leszel, akkor ahelyett, hogy megoldanák a saját problémájukat, terád fognak koncentrálni. Te is, ők is energiát, erőt, veszítetek, s semmi nem oldódik meg.
 
De ha tudatos vagy, nem engeded magadhoz a negatív érzelmeket másoktól, akkor te meg tudsz maradni a „jól lét” állapotában. Tanácsokkal, meghallgatással, vagy csak abban, hogy hiszel bennük, tudsz igazán segíteni. Ők pedig el tudják végezni azt a feladatot, amit meg akartak tapasztalni, s oldani.
 
Az is lehet, hogy a kollektív érzelmek, amiket a nagy embertömegek éreznek ebben a forrongó világban, hat rád. Ilyenkor jókedvűen kelsz fel ( vagy már az sem), s a nap folyamán eltűnik az energiád, a jó hangulatod, a körülötted lévő emberek, vagy események hatására.
 
Itt is nagyon tudatosnak kell lenned.
 
Kapcsold ki a tv- t , rádiót, a híreket. Hallgasd a kedvenc zenédet, lépj el a panaszkodó, mérgelődő emberektől. Ne engedd, hogy a külvilág zaja, félelme megérintsen. Meditálj, igyál sok vizet, egyél olyan ételeket, ami után energikusnak érzed magad.
 
Minden reggel, miután felkelsz, kérj magadra pszichikai, energetikai védelmet az angyalaidtól. Ezt egy fehér, vagy aranyszínű burokként elképzelheted magad körül, s imában kérd meg őket, hogy tartsák fenn számodra ezt védelmet egész nap.
 
Légy tudatos! Érzékenységed nagy áldás önmagad, s mindenki számára. Azért kaptad, mert így még jobban tudsz segíteni a világnak. Légy hálás érte! Isten ajándéka ez, fogadd szeretettel, s őrizd meg tudatosan.
 

Áldás rád! 🙏💖

Szeretettel: Balogh Andrea 

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 15 =