Erdei tündér

 
 
Ma reggel az erdőben jártam. Hallgattam a madarak csivitelését, néztem az árnyékokat, s a napsugarat, ami átszűrődött a fák lombján.
S egyszer csak felbukkant egy tündér az ösvényen. Zöld ruhát viselt, napsugaras kendő volt a vállán, ami a kezeinél lágyan ringatózott. Szőke haja kibontva keretezte az arcát, s a rakoncátlan tincseket két virágos csat rögzítette kicsit a helyére.
Mezítláb jött csendben, s rám mosolygott. Mosolyából Földanya szeretete áradt felém. Nem szólt egy szót sem, csak mosolyogva továbblépkedett. Sétája alatt meg – megsimogatta a fák törzsét, a faleveleket. Annyira rácsodálkoztam, hogy még továbbsétálni is elfelejtettem. Csak bámultam őt, figyeltem, ahogy távolodik, majd teljesen eltűnt.
De a szívemben kinyílt egy virág. A szeretet és a nőiesség virága. Hirtelen más szemmel láttam a körülöttem lévő erdőt, a felbukkanó embereket, önmagamat. S rájöttem, hogy mennyire hiányzott ez az érzés. Hálát éreztem az erdő tündére, s az Univerzum iránt, hogy visszakaptam azt az érzést, hogy egy csoda, hogy nőnek születhettem.
Drága Édesanya, drága Nőtársam! Hogyha ezeket a sorokat olvasod, örülj annak, hogy megélheted a női lét csodáit. Örülj a gyermekednek, hiszen teremtettél, életet adtál egy léleknek, aki Téged választott, hogy erre a világra megérkezhessen.
Fogadd el, s légy hálás az érzékenységedért, a mély érzéseidért, amit ebben a férfias világban eddig elnyomtál. Engedd meg magadnak , hogy újra érezz! Egy kincset kaptál, egy igazi útjelzőt! Hallgass az érzéseidre, hallgass a kis belső hangra, az intuíciódra, ami mindig megmutatja a helyes utat.
A világnak nagyon nagy szüksége van rád! Nagyon nagy szüksége van arra, hogy kimond a benned rejlő érzéseket. Ha tetszik, örülj neki, mutasd ki, ha nem tetszenek ezek az érzések, változtass valamit, amitől újra szép lesz a világod! De soha ne nyomd el őket!!!
S mivel édesanya vagy, tanítsd meg mindezt a gyermekednek is! Tanítsd meg, hogy vállalja fel az érzéseit, mondja ki őket!
Ha kislányod van, tanítsd meg neki, hogy büszke legyen arra a csodára, hogy nőnek született. Ha kisfiad van, akkor tanítsd meg tisztelni, elfogadni, s szeretni a nőket.
Így lesz a világunk szebb, jobb, lágyabb, s sokkal emberibb! ❤️
 
 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + kettő =