Életfeladat

 

 
Lelked mélyén él egy vágy, ami mindent megtesz, hogy a felszínre törjön, s beleállítson a saját magad által kiválasztott, Igaz Útra.
Néha meghallod ezt a hangot, s olyankor teszel valamit, amitől öröm, és boldogság járja át szívedet. De legtöbbször elnyomod, elhallgattatod, mert ” nincs most itt az ideje”, ” miért nekem sikerülne”, ” ebből nem lehet megélni”, ” ez butaság” s  még sok más hasonló gondolatok miatt nem hiszel az álmaidban, s nem is akarsz/ mersz tenni értük.
Mondd, mit csinálnál, hol  és hogyan élnél, ha egy jó tündér adna neked egy varázspálcát, s ezzel átalakíthatnál mindent magad körül, s olyan életet élhetnél, amire vágysz?
Képzeld, ez a varázspálca már réges rég ott van a kezedben. Isten ajándéka ez neked, ő ajándékozott meg vele, még a megszületésed előtt. Akkor megígérte, hogy itt a földön szabadon rendelkezhetsz a teremtő erőddel. S te megígérted neki, hogy ezt a képességedet jóra, az emberek megsegítésére, s önmagad kiteljesedésére fogod használni. Ő betartja az ígéretét, de te elfelejtetted azt. Hagytad, hogy az itteni világ hasson rád, irányítson téged, s elfeledtesse veled isteni küldetésed.
Van egy célod, egy feladatod, amiért élsz, amiért most itt vagy ezen a csodálatos bolygón. Fénymunkás vagy, aki vállalta, hogy egyedi képességeivel, s a benne lévő szeretettel, Istenbe vetett hitével jobbá teszi ezt a világot.
Életfeladatod lehet bármi, ami neked örömet, boldogságot okoz, s harmóniát, békét, megnyugvást, egy szeretetteli világot teremt a többi embernek. Keresd meg önmagadban ezt az isteni célt, vállald fel, s vele önmagadat, s meglásd, megváltozik minden körülötted, s benned. Lépj arra az útra, amit álmodtál magadnak!
Ez lehet egy gyönyörű kert létrehozása, egy család boldogságának megteremtése, egy gyermek felnevelése, de akár egy olyan munka, amit nagyon szeretsz.  Nézz mélyen önmagadba, s ott hamar megtalálod isten életcélod! Ha kicsit is elbizonytalanodsz, kérdezd meg a szeretteidet, mi az, amiben te vagy a legjobb, s mi az, amiről mindig  mesélsz, beszélsz, ami foglalkoztat téged. Ők elmondják majd, hogyan ismernek téged, s a kettő összevetéséből hamar kibontakozik, ki vagy te valójában, s mi a küldetésed.
Ha gyermeket nevelsz, higgy neki, bármit is mond, hiszen ő még emlékszik arra, amiért megszületett. Segítsd, támogasd őt az útján, s az aggodalmaidat ne oszd meg vele. Tanítsd meg, hogy kövesse a szíve szavát, bízzon Istenben, s önmagában. Hidd te is el, hogy csodákat fog elérni, megérni, s a magával hozott tudásával meg fogja változtatni ezt a világot.
Példát mutatva, tanítva, elfogadva, s egymást segítve hozhatjuk létrehozzuk az Új Kor családját is.
Így legyen, így van!
Áldás rád, aki követed az álmaidat, s engeded, hogy a családod is tegye ugyanezt! 🙏💖
Szeretettel: Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =