Édesapák

Még soha nem volt ennyire szükség az édesapák jelenlétére a gyermeknevelésben, mint most. Sok minden történik a világban, de ha a család, mint a legkisebb egység összefog, szeretetben élnek és nevelik a gyermekeket, a felnövő új nemzedék már ezt a szeretetet fogja tovább vinni, s megváltoztatja az egész világot!!! 

Fogadjátok szeretettel egy gyermek üzenetét, s kérlek, juttassátok el minden édesapának!! Köszönöm! <3

 

 

                                                                                               

                                                                      Rajzolta : David Bowman

Szükségem van Rád, Édesapám!!! Szükségem van rá, hogy fogd a kezem. Ha mellettem vagy, biztonságban érzem magam, érzem az erődet, s azt is, hogy megtartasz engem. Tudom, s érzem, hogy elfogadsz engem olyannak, amilyen vagyok! Az, hogy büszke vagy rám, a legcsodálatosabb ajándék nekem. Ha tudom, hogy bízol bennem, a világon a legtöbbet jelenti nekem. S megígérem, nem csalódsz majd bennem. Sokszor fogok másképp dönteni, ahogy Te szeretnéd, vagy ahogy Te tanultad, de megmutatom, Neked, hogy így is lehet.

Tudom, kevés az időd, dolgozni kell, s még sok egyebet megcsinálni, de nekem elég, ha csak naponta egy kis időt töltesz velem. De akkor legyél igazán velem! Nézz a szemembe, válaszolj úgy a kérdéseimre ( vagy a ki nem mondott kérdéseimre), amiből tudom, hogy teljesen jelen vagy ott velem, abban a pillanatban. Ezek lesznek azok a pillanatok, amikre emlékezni fogok felnőttként. Jobban, mint a nyaralásokra, különböző programokra, mert csak ekkor érzem igazán, hogy fontos vagyok neked. 

Beszélj, viselkedj úgy az édesanyámmal, mint egy igazi, gyönyörű nővel, életed szerelmével, függetlenül, hogy éppen hogyan néz ki, vagy milyen kedve van. Mutasd, tanítsd meg nekem, hogyan kell tisztelettel, szeretettel bánni a nőkkel!

Csodálatos ember vagy, drága Édesapám, köszönöm, hogy az édesanyám Téged választott, s én megszülethettem. Vigyázz rám mindig, úgy mint most, s akkor ez a világ csodaszép lesz mindannyiunk számára!

Hozzászólás

2 hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =

    1. Thank you so much! Many children (or adults too) feel so about their father. I think, that everyone needs and has right to the unconditional love both of his mother and of his father.