Édesanya

 

Milyen egy édesanya? 

Biztonságot ad, a fészek melegét érzed mellette. Feltétel nélkül szeret Téged, s tudod, hogy minden körülmények között megbízhatsz benne. Megtart Téged, vigyáz Rád, egybetartja a családot. Mindenkire figyel, a szíve olyan hatalmas, hogy jól megférünk benne mindannyian. Az ételt is megvonná a saját szájától, csak hogy táplálni tudja a szeretteit. Ezer láthatatlan keze van, s mindent elsimít maga körül. 

Te is ilyen Édesanya vagy, ha van gyermeked! Mindenki anyává érik gyermeke megszületésekor, ha engedi kibontakoztatni magában a szeretetet. 

Csodálatos vagy! Áraszd a szeretetet, a Fényedet a családodra, a párodra, a gyermekeidre, s ne félj, a betegség elkerüli őket, s Téged is! Bátorítsd őket, nevess sokat, s meglásd, Veled nevetnek majd! Légy Te az, aki szilárdan áll a lábán, aki először felismeri, ha valami nem működik jól a családban, s változtasd meg! S mindeközben figyelj saját magadra is, tartsd meg az energiáidat, legfőképpen magad miatt, mert csak így tudod megoldani mindazt a sok feladatot, ami most Rád vár. 

S ne feledd, a Teremtő olyan anyagból gyúrt Téged, hogy mindent meg tudsz oldani! Te sem hiszed el, s talán nem is tudod, hogyan, de menni fog!!! Hívd elő önmagadból az Ősanyát, aki mindenre tudja a megoldást. S ne hallgass senkire, csak a saját szíved szavára!! 

Most nagyon nagy szükség van az édesanyákra, akik újjáteremtik a családot !! 

Áldás legyen utadon! <3

Kép: pinterest.com

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 2 =