Delfinek

 
 
 
A delfineket szinte minden gyermek nagyon szereti. Játékosak, vidámak, mozgékonyak, s telepatikusan kommunikálnak egymással, pont olyanok, mint a ma élő gyermekek. Ők az embertől merőben eltérő módon tanítanak: a szereteten és a játékon keresztül.
 
Kik is a Delfinek?
 
A Delfinekre gyakran mondják, hogy a „Tengerek Angyalai”, hiszen a feltétel nélküli szeretetet és az örömöt testesítik meg.
A delfinek a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői. Mágikus, természetfeletti energiát hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket.
 
Mi emberek néha azt hisszük, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz céljainkhoz, és erőltetni próbáljuk a dolgok menetét. A delfinek megmutatják nekünk, hogy bármilyen célt elérhetünk vidám, játékos útvonalat követve. Összeszedettnek kell lennünk, de nem komornak, hogy álmainkat megvalósítsuk.
 
A delfinek arra is emlékeztetnek minket, hogy használjuk hatodik érzékünket, ahogy előre haladunk utunkon. Intuíciónk révén megkapjuk a keresett irányítás és útmutatás nagy részét, és a delfinek jó példát mutatnak ahhoz, hogy bízzunk az érzéseinkben.
 
Akár, ha csak egy fotót is látunk egy delfinről, rögtön mosolyogni és nevetni kezdünk, amitől pedig a lelkünk szárnyra kél. Teljesen biztonságban érezzük magunkat közöttük. Ebben a mélységes biztonság érzésben a delfinek mélyen és finoman érintenek meg, és gyógyítják a szívünket és lelkünket. És elkezdünk felébredni, hogy kik is vagyunk valójában. Az igazi Önvalónk visszatükröződésévé válik az életünk.
 
A delfinnel történő érintkezés hatására csökken a stressz, a félelem és a feszültség. Az ember feltöltődik pozitív energiákkal és megszabadul a negatív érzelmektől. A delfin megérzi, a nem megfelelő módon működő szervek rezgéseit, miközben szonárjával „letapogatja” az emberi testet (ezt már kutatások támasztják alá). Továbbá az is kutatások által bizonyított tény, hogy a szonárhullámok hatására a gerincvelő és az agy rezgése megváltozik, olyan kémiai anyagok szabadulnak fel, melyek az idegrendszer egészét stimulálják.
 
Nem szükséges, hogy fizikai kapcsolatba kerüljünk velük, hogy gyógyulhassunk általuk, – illetve az energiáik által -, és hogy befogadjuk az ő ajándékaikat. Szintén kutatások is bebizonyították, hogy már csak a delfinek hangja, a vibrációja jótékony hatással van az emberi energiamezőre. Ha delfinzenét hallgatunk, akkor endorfin ( boldogsághormon) termelődik a szervezetünkben.
A delfinek 20 Hz-től egészen elképesztő módon 20.000 Hz magas frekvenciájú hangokat is kibocsátanak. Ez a felső határ magasabban van, mint az ultrahang készülékek hangja. Kutatások szerint ez a hang képes megváltoztatni a testszöveteket és a vér kémiai összetételét.
 
A Delfin Energia, Delfin zene egy csodálatos és gyógyító frekvencia, mely az Öröm, az Áramlás, a Szeretet, a Bőség és a Szív megnyitásának frekvenciája.
 
A ma gyermekei nagyon gyorsan reagálnak a delfinek énekére, mert hihetetlenül nyitottak erre a hangulatra és ezekre az energiákra, szeretik ezeket.
 
Ha gyermeked nyugtalan, dekoncentrált , vagy szomorú, hallgassatok egy kis delfinzenét. Segítenek ezek a különleges frekvenciák abban, hogy újra egyensúlyba jöjjön.
Néha elég, ha csak pár percig lecsendesedik, elképzeli, hogy ott úszik a delfinekkel, akik örömmel fogadják, s szeretettel veszik körül. Maradj mellette először, hogy azt érezze, vele tartasz, ott vagy mellette biztonságot adva. Esetleg Te is át adhatod magad a zenének. 🙂
Bármit elképzelhet ekkor, ami a delfinekkel kapcsolatos, s boldogságot ad. Majd, mikor a zenen elcsendesedik, kérdezd meg, mi történt vele, látott, érzett- e valamit a zene hallgatása közben. Lehet, hogy egy egész történet kerekedik ki belőle, de lehet, hogy csak megnyugszik. Mindegyik rendben van.
 
Hallgassatok meg többféle delfin zenét, s ő válassza ki azt, amit a legjobban kedvel. A delfinek éneke egy csodálatos, varázslatos, gyógyító energia, frekvencia, amire a ma gyermekeinek nagyon nagy  szüksége van ebben a zűrzavaros világban, ami körülvesz bennünket.  Mutasd meg neki ezt a csodát, s legközelebb már önmaga is keresni fogja, ha szükségét érzi. A így egy olyan módszert adsz a kezébe, amit majd bármikor elővehet, akkor is, ha Te nem vagy mellette. S egy önálló, öngondoskodó gyermek minden szülő álma.
 
Mély, nyugodt, s örömteli zenehallgatást, együtt töltött időt kívánok Nektek szeretettel!! 

Balogh Andrea

 

 Forrás: www.angyalforras.hu , Doreen Virtue        Fotó: pinterest.com

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + tizenöt =