Csillaggyermekek

 

 

Biztos hallottál már az indigó, kristály, szivárvány gyerekekről. Talán éppen neveled is valamelyiket, s így pontosan tudod, ismered a velük való élet csodáit, s kihívásait? 🙂

Az igazság az, hogy egyre több lesz a különleges adottságokkal, és igényekkel rendelkező gyermek. Érkeznek az Új gyermekek, mindegyikőjük más és más életfeladattal, küldetéssel,. Ami közös bennük, hogy  Új világot építeni jönnek. Szüleik, a mostani fiatal felnőttek  az indigók, akik lassan lerombolják a régi, már nem működő világot, hogy gyermekeiknek szabad utat biztosítsanak. Ha esetleg mégsem tennék, akkor gyermekeik a viselkedésükkel mindenképpen rá fogják kényszeríteni őket. 

Nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra a ma gyermekei, mégis életfeladataiknak megfelelően csoportokat alkotnak. Az egy csoporthoz tartozó gyermekek még jobban megegyeznek egymással érdeklődésben, szokásokban, s törekvésben. 

 

A weboldalon találsz több cikket is a fent említett gyermekcsoportokról, s azok közös jellemzőiről. 

 

A most következő csoport, amit érdemes kicsit jobban megismerni, az a csillaggyermekek csoportja.  Meg Blackburn Losey ír róluk részletesen,  A mai gyermekek evolúciója című könyvében: 

Nagyon hasonlítanak a kristálygyermekekre. Külsőleg vékonyabbak, és kisebbek, mint a többi gyerek, a fejük első pillantásra nagynak tűnik, és szemük is kerekebb.

Míg a kristálygyermekek elsősorban az emberekkel, a szeretettel és az összetartozással foglalkoznak, a csillag gyermekeket inkább a bolygó érdekli. Nagyon intelligensek, s vonzódnak a tudományokhoz , és a technológiához. Szeretnek felfedezni. 

Míg a kristálygyermekek célja, hogy a világot jobbá, erkölcsösebbé tegyék, a csillaggyermekek állítólag a jövőben olyan új technológiákat és tudományos felfogásokat ismertetnek meg az emberekkel, melyeket még csak most kezdünk megérteni.

Létezésük azonban nem új keletű. Az elmélet hívei szerint a történelem során többször is a csillaggyerekeknek köszönhetően valósultak meg a jelentős technikai ugrások, az építészet hirtelen fejlődése, illetve azok a találmányok, melyek később megváltoztatták az emberiség történelmét. A különleges képességű apróságok előző életükben állítólag a földönkívüliekkel is kapcsolatban álltak, génjeik pedig ősi gének, melyek időről időre újra felbukkannak, amikor nagy változások előtt áll az emberiség.

Nagyon aggódnak a földért, s szeretnének javítani az állapotán. a környezetszennyezés, a fúrások, s minden olyan tevékenység, ami megzavarja  a természet rendjét, nagyon mély veszteségérzettel és dühhel tölti el őket. 

Nagyon szoros kapcsolatban vannak a Föld aktivitásával, megérezhetik a földrengéseket és a nagy viharokat  még jóval a kitörésük előtt. Ilyenkor zavartan, kiszámíthatatlanul viselkednek. 

Nagyon magas frekvenciájú energiával rendelkeznek, ugyancsak magas telepatikus és kinetikus képességeik vannak. 

A csillaggyerekek  könnyen tanulnak nyelveket, de az is gyakran előfordul, hogy új jelrendszert alakítanak ki. Különleges agyműködésük hihetetlen kreativitásról árulkodik. Ha a gyermek olyan szavakat, festményeket vagy jelképeket alkot, melyekhez hasonlót még sosem láttál, könnyen lehet, hogy közülük való. Sokszor jellemző rájuk, hogy meglepő érzékkel kombinálják az általuk látott formákat és jeleket, s egészen új szimbólumokra és hangokat használnak.

Sokan közülük előszeretettel ábrázolnak képeiken különös világokat, földönkívüliekhez hasonlítható alakokat. Ezek lehetnek a másik dimenzió beszüremlő képei vagy az előző életükből származó tapasztalatok emlékei. 

A csillaggyermekek ragyogó értelemmel érkeznek ebbe a világba. Fogékonyak, és értik az olyan tudományokat és tudományos elveket, melyeket a normális felnőttek legtöbbször nehezen fognak fel. Már egészen kicsi korukban imádják a számok világát, és kedvelik a logikai játékokat – nem csoda hát, ha később többnyire reálpályára mennek, és mérnök vagy fizikus lesz belőlük. Ezek a gyermekek abban hasonlítanak a kristálygyermekekre, hogy szintén csoportosítva gondolkodnak. Elképesztő logikai ugrásokra képesek, a feltevéstől szinte azonnal eljutnak a megoldásig.

Hatalmas információmennyiséget dolgoznak fel egyszerre, mintha letöltenék az információt, és sok mindenről tudnak beszélgetni, amit elvileg soha nem tanultak sem az iskolában, sem máshol.

Meglepően jó intuitív képességeik vannak, és időnként egyszerűen tudnak olyan dolgokat, melyekről nincs tapasztalatuk. Látják az aurát és más energiamezőket is, valamint meglepően helytálló jóslataik vannak a jövőre vonatkozóan. Rendkívül érzékenyek a környezetükre. Mindehhez azonban a csillaggyerekeknél rendszerint erőteljes személyes kisugárzás is társul, ami pillanatok alatt hatással lehet a környezetük hangulatára.

A csillaggyerekek érzékfeletti adottságaik révén pontosan meg tudják állapítani a fizikai test betegségeit. Bár normális esetben az immunrendszerük erős, és rendes körülmények között kicsattannak az egészségtől, sajnálatos módon, mivel sokuk különlegességét nem ismerik fel, egyesek kellemetlen helyzetük jeleként fizikai tüneteket produkálnak.

Hatalmas igazságérzettel rendelkeznek, amit ki is vívnak magunknak. Nagyon jó diplomáciai érzékük van, villámhárítóként is képesek funkcionálni, pont a felerősödött intuitív képessük folytán. Szavaikat merészen ki is mondják, mégsem bántva meg ezzel a több embert. Aggódhatnak ők is néha, ám elég gyorsan túl teszik magukat félelmeiken. Fontos számukra a család, a szeretteik, s mindent meg is tesznek, hogy a családjuk boldogságban éljen. 

Néha azonban lehetnek önzők, egoisták is, ha szüleik megengedik nekik. Ezt tudatos neveléssel lehet korrigálni, illetve megelőzni.

Nevelésükben  ugyanazon módszerek segíthenek téged, amit az eddig felsorolt összes gyermekcsoportnál használható. Itt tudhatsz meg többet: https://baloghandreabeata.hu/a-regi-es-az-uj-nevelesi-szemlelet/, https://baloghandreabeata.hu/hiperaktivitas-belso-tenyezok/, https://baloghandreabeata.hu/hiperaktivitas-kulso-tenyezok/.

Ha gyermeked sok hasonló tulajdonsággal rendelkezik, mint a fent leírtak, akkor lehetséges, hogy csillaggyermeket nevelsz. Ám akár így van, akár nincs, tudd, hogy minden gyermek csodálatos, egyedi és különleges. A legfontosabb, hogy feltétel nélkül szeresd őt, s bátorítsd, támogasd abban, ami láthatólag lázba hozza, mert ez fogja őt elvezetni az életfeladatához, , amiért erre a Földre született. 

 

Áldás kísérjen benneteket! Végtelen szeretettel: 

 

Balogh Andrea

 

 

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × négy =