Bronzit kristály

Mágikus védelmező kristály, a nyugalom köve

 

Csodálatos gyermekeink sokszor éreznek félelmet, dühöt, tehetetlenséget, ami bizony megmutatkozhat heves érzelemnyilvánítással is. Ennek oka mindig valamilyen hatás, ami a külvilágból éri őket,  nem tudnak vele mit kezdeni, nem tudják egyedül feldolgozni. Ilyenkor szükséges egy mély beszélgetés. amikor a gyermek ki tudja mondani mindazt, ami akkor éppen benne van, s meg tudja találni a megoldást, a segítségünkkel, vagy egyedül.
A saját megoldatlan problémái, érzelmei mellett érzékelheti a külvilágban lévő ártó energiákat is, amik megzavarhatják, kibillenthetik a középpontjából. 
Mindezek megoldására segítségül hívhatjuk az ásványokat. A bronzit egy kiváló kristály, ami segít megőrizni, vagy visszaszerezni a gyermeknek a belső nyugalmát, s emellett védelmezi is őt. 
 
 
A nyugalom köve
 
A Bronzit nagyon különleges ásvány, a nyugalom köve, mivel csökkenti a bizonytalanságból eredő stresszt, a belső feszültséget és belső nyugalmat ad. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket. Felszabadít lelkileg, mivel képes feloldani azon negatív energiákat, amelyek belső feszültséget okoznak.
Segít szembenézni a félelmekkel és rávezet azok feloldásához. Hatásosan megtisztítja elménket az ártó gondolatoktól és felszabadít, ha megrekedünk egy negatív gondolatmintában. Amikor úgy érezzük, hogy elveszítettük a kontrollt az életünk felett, segíti leföldelődni és megtartani a lélekjelenlétünket.
Megőrzi a józan gondolkodást, a kontrollt. Erősíti az idegeket, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású, erős  kimerültség esetén segíti a jó pihenést, és jó izomgörcsök ellen is. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket.
 
A bronzit erőt ad, növeli az önbecsülést és az önbizalmat, ami által megbékélhetünk és elfogadhatjuk önmagunkat. Segít bennünket abban, hogy ne ítélkezzünk önmagunk vagy mások felett és ítéletmentes különbségtételre tanít.
 
A harmónia és a stabilitás fényével ragyogtatja be lelkünket, miközben segít elengedni minden kételyünket és haragunkat.
 
A bronzit motiváló erőt ad. Növeli a magabiztosságot, a tetterőt és a döntésképességet, amely által megvalósíthatjuk az álmainkat. Támogatja az önérvényesítést, a határozott cselekvést, a magabiztos fellépést. Erőt ad a céljaink megvalósításához és erősíti az akaratot.

 bronzit-300x225.jpg

A bronzit erős védelmező kristály

Mágikus védelmező kő, átkok, rontás és ártó mágia ellen nagyon hatásos, mivel visszafordítja a negatív energiát annak forrásához. Jó a külvilágból eredő negatív gondolatok és érzelmek elleni védelemben is. Hatásmechanizmusát tekintve tudni kell, hogy a negatív energiát felerősítve küldi vissza a „feladóhoz”, ezért hatékonyabb, ha fekete turmalinnal együtt használjuk, mivel az magába szívja a negatív energiát és véget vet a kölcsönhatásnak. Ha pszichikus támadás alatt állunk, hatékonyan megvéd bennünket a rosszindulattól és az ártó akarattól.

Fizikai szinten jó a krónikus fáradtság ellen.

Segíti a vas felszívódását. Erősíti az idegeket, oldja az izomgörcsöket és fájdalomcsillapító hatású. Jótékonyan hat ha a kimerültség miatt fáradtak vagyunk és segíti a jó pihenést.

Ha szeretnél egy ilyen kristályt, marokkövet, vagy karkötőt saját magadnak, vagy a gyermekednek,  ajánlom figyelmedbe www.larimart.hu oldalt 

 

Forrás: www.angyalforras.hu , Nagy Tímea Spirituális ajándék Facebook csoport

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =