Belső középpont

 

Belső középpontodban, a szíved mélyén határtalan nyugalom honol. Itt tudod, hogy minden rendben van, minden rendben lesz körülötted. Isten óvó tekintete vigyázza életedet, s a szeretteid életét is. 

Amikor a belső középpontodban vagy, nem aggódsz, hanem hittel tekintesz önmagadra, s a világra. Bízol Istenben, alázattal fordulsz felé, s ugyanakkor érzed magadban azt az erőt, ami eddig is átsegített minden nehézségen. 

A mostani világban  még fontosabb lett, hogy ezt a belső nyugalmat, békét s erőt minden körülmények között megőrizzed. Tudatosan tartsd magad távol mind attól, ami kizökkenthet téged ebből az állapotból. Kapcsold ki a TV- t, a telefont, helyette meditálj, játssz a gyermekeiddel, a pároddal, nevess, hallgass olyan zenét, ami energiával, jókedvvel tölt fel téged, vagy mozogj olyan sokat, amennyit csak szeretnél. 

Ha mégis kibillent valami, vagy valaki téged, tegyél meg bármit, hogy mihamarabb visszatalálj a belső középpontodba. Állj meg, tudatosítsd magadban, mi történt. Biztosítsd magad, hogy minden úgy jó, ahogy van, s az égiek vigyáznak rád, s a családodra. Tegyél meg mindent, hogy megőrizd, vagy visszaszerezd azt a nyugalmat, s vele az erődet, amit soha senki nem  vehet el tőled, csak ha te megengeded. 

Gondolj mindig arra, hogy a családod egyik tartóoszlopa te vagy. Fontos számukra is, hogy meg tudsz – e maradni minden körülmények között a belső középpontodban, vagy hagyod, hogy kibillentsenek onnan. Nyugalmad hatással lesz rájuk, az érzelmeikre, talán a döntéseikre, a választásaikra, s a cselekedeteikre is. Így válsz mind erős bástyává, példaképpé, de a nyugalom szigetévé is szeretteid számára.
Velük együtt hozod létre az Új Kor családját, ahol már harmónia, szeretet és béke van bennetek, s körülöttetek.
Áldás rád! 🙏💖

Balogh Andrea

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − 12 =