Azért jöttem a világra, hogy gazdagabbá tegyem az életed.

 
 
 
 
 
Most jött el a tökéletes pillanat a tovább lépésünkre, egyenként és fajként egyaránt.
 
És ezt nem teherként kell felfognunk, hiszen színtiszta öröm is lehet. Csodálatos érzés lesz, amikor nap mint nap kinyilvánítjuk lényünk legmagasabb rendű és legnagyszerűbb részét. Mindössze annyit kell tennünk hozzá, hogy levetkőzzük a félelmeinket és a negatív hozzáállásunkat.
 
Tegyünk hát egy próbát vele! Csupán egy hétre, vagy csak egy napra. Figyeljünk oda, mit gondolunk, figyeljünk oda, mit mondunk! Vegyünk számba minden olyan esetet, amikor ( bármivel kapcsolatban) negatív gondolatokat táplálunk magunkban és negatív szavakat ejtünk ki a szánkon.
 
Vezessünk nyilvántartást minden olyan alkalomról, amikor gondolataink és szavaink építő energiával és pozitív rezgéssel töltik meg a pillanatot, de azokról a percekről se feledkezzünk meg, amelyeket negatív hozzáállásunk mind ettől megfoszt.
 
Azután pedig válaszoljunk az Istenség elhívatására, és mondjuk magunknak minden találkozás, minden interakció, minden másokkal közös élmény előtt:
 
 
Azért jöttem a világra, hogy gazdagabbá tegyem az életed.
 
 
Éljünk úgy, hogy ez a felismerés alakítsa minden intellektuális, érzelmi, és fizikai megnyilvánulásunkat, kora reggeltől, késő estig.
 
Neale Donald Walsch

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =