Az Új Esztendő 2021

 

✨✨ A megérkezett az Új Esztendő! ✨✨

Az elmúlt hónapban, évben felgyúlt szívünkben végre a szeretet lángja, s megtanultuk, hogy semmi sem fontosabb, mint a szeretet áradása. Szeretet a családunk, önmagunk, s a világ felé. Megértettük, hogy ez az egyetlen erő, ami boldogságot, s változást hozhat számunkra, s feladatunk, hogy megőrizzük ezt a lángot, tápláljuk, s továbbadjuk annak is, akinek még nincsen.

S az új esztendő a szívünket elárasztó szeretet mellé nyugalmat és határtalan erőt hozott. 

Nyugalom tölti be a teret, a minden rendben lesz érzése érkezik hozzánk. Igen, minden rendben van, mert ébred az erőnk, a tenni akarásunk. Egyenlőre még csak önmagunkban indítjuk el a változást. Szembenéztünk már a hibáinkkal, tudatosan döntünk azok mellett a tulajdonságok, cselekedetek mellett, ami a jó irányba fordít bennünket s a családunk életét. Még dolgunk van itt, ahhoz, hogy a tudatos döntéseink szokásainkká, életünk állandó részévé váljanak. Az elhatározásunk megvan, s odafigyeléssel észre fogjuk venni, ha letérünk a megtalált utunkról. 

Őrizd meg az ajándékba kapott nyugalmat a szívedben, lelkedben egész év folyamán, mindennap! Bármi történjen is veled, kísérjen most már téged mindig! A nyugalomban erő, megértés, szeretet és bölcsesség van. Itt megtalálhatod önmagadat, akármi is van körülötted, s itt meghallhatod az angyalok szavát is, akik mindig segítenek neked.

S kísérjen téged az az Erő, ami ezzel az új évvel érkezett hozzád. Ez az az erő, ami átsegít majd téged az akadályokon, a felbukkanó nehézségeken, s a szárnyára kapva a magasba repít téged. Ez az erő mindig is a tiéd volt, csak megfeledkeztél róla, vagy odaadtad valakinek. De az égiek most visszaadták jogos tulajdonodat, mert most értél meg rá, hogy újra a tiéd lehessen. Éltesd, használd, hiszen vele vagy teljes.

Szívből kívánom, hogy életedet ragyogja be a Fény, kísérjen a Szeretet, s legyen veled az Erő ebben az Új Évben!

Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + tizennyolc =