Az Ikerlélek kapcsolódás beteljesedése

 

 

Az ikerlélek kapcsolat egy fájdalmasan gyönyörű érzés. Kezdetben általában jelen van a kettősség: a szeretet és elutasítás, az öröm és a fájdalom, a béke és a békétlenség, a vonzás és a taszítás…

Ami biztosan megjelenik mindig minden esetben az egyfajta földöntúli szeretet, melyet a szívcsakra jelez is, még akkor is, ha hasonló lélektárssal találkozunk. Mert nem csak az ikerlelkek találkozásának van az ideje, hanem a lélektársak kapcsolódásának is.

Ha a felébredt ikerláng-párok csoportokat alkotnak, akkor az maga lesz a csoda. Együtt tudnak segíteni mások felemelkedésében, mely egy olyan magasztos feladat, amely nem adatik meg mindenkinek. Ezért hálásak lehetünk a Teremtőnek, ha ezt az Utat jelölte ki számunkra.
Mi az, amit érdemes megtanulni és jó esetben alkalmazni?

A Nő nem irányít, nem akarnok, nem vezet, nem ragaszkodik. Meghagyja a lehetőséget a férfi számára, hogy ő döntsön és ő lépjen feléje, amikor annak az ideje van. Nem kérdezgeti, hogy mikor. Várakozni nem stopperórával kell.
Ha egy nő várakozik egy férfira, azt boldogsággal tegye, a jelen minden örömének megélésével és a mély bizonyossággal a szívében. Nem szenvedéssel és vergődéssel. Mert a nő érez. Felkészül és befogadóvá válik.
Bizalma van a férfi felé. Akkor is, ha hónapokig nem látja, nem érintkeznek. Nincsenek elvárásai.
Ugye mennyire nehéz ezt megtenni a mai világban?

A férfi pedig nem mindig érzelmi síkon közelít. Ő tudja, hogy a nő várakozik. Tudni fogja mikor lépjen, mikor van ideje ennek. Ha már tisztán, szabadon és erősen tud lépni a nő felé, megteszi. Ő lesz az erő, a szilárdság, a támasz, a biztonság.

A hagyományos női-férfi szerepek visszakerülnek a jól megérdemelt helyükre. Kibontakozhat mindkét fél, teremtő erejük hatványozódik, mert együtt bőséget is teremtenek. Virágoznak.
Amikor már megtörtént a kapcsolódás, akkor sem szűnik meg a feladat: szeretettel és tisztelettel közelíteni a másikhoz. Mert a szívekben bizonyosság van. A másik felével élhet már letisztultan, mély harmóniában, szerelemben-szeretetben. Égi áldással. Mert odafent így rendeltetett.

Vizdák Andrea 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − 7 =