Az idei év kozmikus kapuja 2022.03.20

 
 
 
MEGNYILT AZ IDEI ÉV KOZMIKUS KAPUJA 03.20. VASÁRNAP

A Tavaszi kezdeti ponton megnyíló időkapun a világunkban, 2022-ben a kozmikus időcikluson belül a JUPITER éve indul el. A Jupiter, amely a Naprendszer legnagyobb bolygója. Nagy bolygó, nagy energiák. Nem fogunk unatkozni.

 
De mit mozdít meg a Jupiter?

A Jupiter kulcsszavai: Hit, Erkölcs, Igazság, a Jog és a Világkép.


A Jupiter a Naprendszerben egy kapu, ahol áthalad a Mars és a Jupiter közötti Aszteroida övezeten.
Mi is, áthaladva életeink karmikus töredékein, kilépünk a hétköznapokból és összefüggéseiben vizsgáljuk meg az Életet, hogy meglássuk, megértsük életeink tanításait és elinduljunk egy új, magasabb szintű világ felé.
A Jupiter a hétköznapok szintjén bekapcsolja azon eseményeket és történéseket, melyben az adott világot amiben élünk, szétszedik.
Hozza magával a KONTROLL erejét, mely során az eddigi világot szétszedve, egy új világ kereteit alakítják ki.
 
Azaz milyen erők mozognak? A Szét-szedő, az Át-világító, a Meg-értő, a Terv-ező és Irány-okat kijelölő erők fognak dolgozni a világban.
…. és igen … a Hitünk, az Erkölcsi alapjaink, az Igazság fog nagyító alá kerülni, és mindenki ennek mentén fogja az ÚJ világának az irányait és kereteit 2023. márciusi tavaszpontig kialakítani.
 
Azaz 2022, mely a háromszoros Hold éve és a Vénusz éve. Most mindent kimos, felkavar hogy a TEREMTŐ energiák mentén egy új világ kereteit teremtsük meg.
A Tavaszi napéjegyenlőség 2022.03.20. vasárnapi napra esik, mely a NAP erőterében működik. A Nap révén – mint a Naprendszerük központi csillaga -, az idei kozmikus évben egy „új NAPRENDSZER”-t teremthetünk meg.
Nos … Te milyen Világot Teremtesz, mihez adod az energiád?

Amit vegyünk figyelembe:

A tavaszi napéjegyenlőség idején a Jupiter mellett közvetlenül ott tartózkodik a Merkúr … aki a KOMMUNIKÁCÓT fogja felerősíteni: a szavaknak és a médiának hatalmas erőt ad! Tehát légy nagyon körültekintő az információk terén.
A Jupiter és a Merkúr előtt a Neptunusz halad, ami azt jelenti hogy a kommunikáció során nagyon a lélekre fognak hatni. A Neptunusz előtt meg ott ragyog Nap, ami vezetve a sort, a CSELEKVŐ ERŐT, A VEZETTETÉST, AZ IRÁNYÍTÁS EREJÉT fogja fókuszba helyezni.

A Nap és a Neptunusz a Halak csillagképben, a Visszaúszó Hal alatt „pancsolnak”, míg a Jupiter és a Merkúr éppen a Vízöntő Jövőt tisztító vizében „csobban”. Hallod?

2022. egy korszakot lezáró és a jövőt kijelölő év!
2022. tavaszpont mély titka, hogy ez a négyesfogat kapcsolatban van a leszálló és felszálló Holdcsomóponttal, melyek a MÚLT és a JÖVŐ karmikus kapui. Az egyéni életünkben és kollektíven is megnyílnak azok az IDŐSÍKOK, ahol ÚJRAJÁTSZUNK régi történeteket, történelmet.
A kérdés: Ismételjük a régi történetet, vagy most már kilépünk a régi mintáinkból és magasabb szinten kezeljük a helyzetet?
A 2022-es év meg fogja szólaltatni a LÉLEKHARANGOKAT. … Az időkapukon átívelve a benned/bennünk eltemetett lélekfájdalmak húrjain fog játszani az Idő Ura. A világban ott fognak „zengeni” a Lélekharangok ahol embereket, sorsokat, nemzeteket használtak ki.

Zúgjatok harangok, Lélek-harangok.
Hívjuk azon Szellemi és Lélektestvéreinket, akikkel a múlt összeköt bennünket. Kapcsolódjunk össze és rakjuk le a bűntudatot, az önmarcangolást. Emeljük fel a lelkünket és a szellemünket.
 
Itt az IDŐKAPU és a lehetőség, hogy lezárjuk a MÚLT árnyait, hisz amíg ebbe kapaszkodunk, itt ragadunk. Ha RENDET tesztünk a múltban, megértjük, hogy mit tanított, akkor tudtunk kilépni a lehúzó mocsárból.

Kedves Vándor, … A FÉNY ÁLDÁSA kísérjen 2022-ben ❣️

 
AstreaAngel (csillagforras)

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + húsz =