Az élet ajándéka

 

Mit felelnél arra a kérdésre, hogy mi számodra „Az élet ajándéka” ? 
 
Biztos eszedbe jutna a családod, a párod, a gyermekeid, a barátaid, az egészséged, a munkád, s még sok minden. Mindegyik valóban egyike a legértékesebb, s legfontosabb ajándékoknak az élettől. Adj értük hálát, becsüld meg őket, s tegyél érte, hogy még sokáig az életed részei maradhassanak!
 
De tudd azt is, drága Lélek, hogy életed legértékesebb, legnagyobb ajándéka a Teremtőd, s TE magad vagy.
 
Isten egy szikrája vagy, egy csodálatos, varázslatos, különleges Fénylény, aki emberi testbe bújva szeretni, segíteni, tanulni, változni és változtatni jött ide a földre. 
 
Isten kérésedre megajándékozott téged egy testtel, s egy lehetőséggel, hogy MOST, ebben a forradalmi időkben élhetsz pont ITT, a földbolygón. Megadta neked a döntés szabadságát, s mindennap ezernyi új lehetőséget küld számodra. Irányít, vezet, védelmez, éppúgy, ahogy egy gondos szülő teszi ezt. 
 
Ugyanakkor azt is akarta, hogy higgy annyira önmagadban, ahogyan ő hisz tebenned. Hallgass a szívedre, ami mindig utat mutat neked, s tegyél önállóan lépéseket, hogy a boldogságot még itt a földön megélhesd. 
 
Minden, ami most körülötted van, eltűnhet, megváltozhat egyszer. Ha a boldogságodat különböző emberektől, vagy bármi más külső tényezőtől teszed függővé, akkor mindig a külső körülmények fognak befolyásolni fognak téged, s az életedet.
 
De ha bizalmadat, a fókuszodat önmagadra, s a Teremtőre teszed, akkor változhat a világ körülötted, te mégis megmaradsz a belső középpontodban, megtartod a belső békédet, áramlani tudsz az isteni energiával, s boldog leszel. Ezt már soha senki nem veheti el tőled, hiszen ez Isten adománya, a hited őbenne, s önmagadban.
 
S amikor már úgy tudsz tekinteni Istenre, s saját magadra, mint életed legfontosabb ajándékára, tanítsd meg ezt a gyermekeidnek is. Így válik az ő életük is könnyedebbé, boldogabbá a Teremtő szeretete által, s általad. A szereteted, a tanításaid, példamutatásod vezeti majd őket ebben a földi világban.
 
Soha ne feledd:
Te vagy a  szeretet
te vagy a végtelen bőség
te vagy a béke.
 
Áldás rád! 🙏💖
 
Szeretettel: Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + húsz =