Az álmod megvalósulásának lépései

 
 
 
1. Fordulj a szívedhez, s kérdezd meg, mit akar.
2. Fejezd ki magad pontosan. A kívánságodnak legyen igazi jelentősége számodra
3. Engedd szabaddá a kívánságodat, hogy az univerzum kigondolhassa, miként váltsa valóra. Azaz állj félre a saját utadból!
4. Ne vesztegesd az időt arra, hogy a jövőről képzelődj!
5. Keresd fel a legapróbb alkalmat is, ahol a siker lehetősége mutatkozhat. Ne legyen semmiféle lehetőség túl szerény, s soha ne késlekedj megragadni, hogy valami nagyobbra, és jobbra vágyj!
6. Ne várj a sült galambra. Ha a vágyad változik, mielőtt valóra vált volna, változtasd meg az elvárásaidat. Nem minden kívánság fog úgy megvalósulni, ahogy elképzelted. Várd meg a beteljesülés pillanatát, amikor úgy érzed: Rendben, ez minden, amit igazán akartam.
7. Keress segítséget mindenben, még a véletlen találkozásokban, az apró egybeesésekben és a váratlan lehetőségekben is, amelyekről soha nem hitted volna el, hogy az utadba akadhatnak.
8. A megvalósulás minden apró lépéséért legyél hálás.
 
Lelked azt akarja, hogy kívánságaid valóra váljanak, s olyan könnyű és természetes legyen az utad, amennyire csak lehetséges. Ha ez nem így van, akkor nem jó úton haladsz.
 
Álmodj, valósítsd meg az álmaidat, teremts boldog jövőt magadnak, a családodnak, s tanítsd meg mindezt a gyermekednek is. Bátorítsd, hogy minden álma valóra válhat. Tanítsd meg azt is, hogy az álmai valóra váltásával hogyan tudja az emberiséget szolgálni, segíteni, emelni. Csak az az álma adhat neki hosszan tartó boldogságot, amibe beleszövi, figyelembe veszi, segíti embertársait is. 
Így változik általad s veled a jelen, s a jövő nemzedéke, s hoz létre egy igaz világot, ahol jó gyereknek s felnőttnek lenni egyaránt.
 
Végtelen szeretettel:  Balogh Andrea
(a bejegyzést inspirálta Deepak Chopra) 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 5 =