ADHD más perspektívából

 

A tehetséges gyermekek és a felnőtt fény munkások ADHD-s félre diagnosztizálása – 2020 február 11.

Nagyon sok tehetséges gyermeket és felnőtt fény munkást diagnosztizálnak félre ADHD-val. Személyes tapasztalatról beszélek. Mi vagyunk azok az indigó, szivárvány és kristály gyermekek, akik eljöttünk a Földre azért, hogy elhozzuk a változást és egy új kort az emberiség számára.

A magasabb dimenziós természetünk eredményeképpen az agyunk másképp van behuzalozva. Nagy sebességgel dolgozunk és sokkal nagyobb mennyiségű információt fogadunk be másodpercenként, mint az átlagemberek. A különleges adottságú emberek nem csak az 5 érzékszerv információit dolgozzák fel, melyeket a 3.Dimenzióban kapnak, hanem hallanak és látnak olyan dolgokat is, amelyeket mások nem érzékelnek és képtelenek látni vagy érezni.

Miközben az átlagos ember, aki az utcán sétál esetleg csak a saját teste jelenlétével van tisztában, meg azokat az embereket látják, akik előttük járnak, az elsuhanó autókat és még néhány kirakatot, a nagyobb adottságúak nem csak a közvetlen környezetüket érzékelik, hanem a repülőt odafent, a szemben sétáló nőt, aki elejtette a bevásárló szatyrát, egy ajtó becsapódását több 10 méterről odébb és távoli kutyák ugatását. De ezen túlmenően azoknak az embereknek az érzéseit is, akik elsétálnak mellette. Azon helynek a történelmi energiáját, amiben éppen vannak és még sokkal többet is.

Nagyon könnyen válnak túlterheltté, mivel mindenre ráhangolódnak a környezetükben és folyamatos információs túlterheltséget kell feldolgozzanak, ami olyan szintű, ami az átlag ember számára elképzelhetetlen. A „figyelemhiány” diagnózisa teljesen kifacsart, hiszen a témát inkább úgy lehetne pontosan leírni, hogy „hyper figyelem” vagy „szuper éberség”.

Az ő DNS-ük más milyen és az agyuk és az idegrendszerük másképpen van bekábelezve. Ők nem lassabbak, mint mások, hanem általában olyan sokkal gyorsabbak és annyira mások szellemi folyamatai előtt járnak, hogy egyszerűen elunják magukat, amint arra várnak, hogy a többiek behozzák őket. Amint feldolgozzák ezen rengeteg információt mások úgy érzékelik őket, hogy lassúak. Amit felcímkézhetünk úgy, hogy álmodozás az általában arról szól, hogy más dimenziókkal állnak kapcsolatban.

Mivel az ő testük nagyobb mennyiségű fényt és fizikai energiát hordoz az indigó, a szivárvány és a kristály gyermekek gyakran kapják a „hiperaktív” címkét. Gyakran magas szintű aggodalmaskodás jellemző rájuk, ami átmeneti és rengeteg oka lehet, ideértve más emberek félelmét, amelyet empatikusan átéreznek és nem tudnak külön választani önmaguktól.

Néhányuk számára az, hogy erőszakos, diszfunkcionális otthonokban nőnek fel vagy traumás élményeket élnek át, más jellegű mély szellemi és érzelmi problémák fejlődhetnek ki. Amikor megpróbálják külön választani az emlékeket és az érzéseket és megpróbálnak egyensúlyba kerülni az én széttöredezettségével, ahogyan ez gyakran előfordul traumás esetek kapcsán, az így kifejlesztett feldolgozási és túlélési mechanizmusok magatartási szinten nagyon könnyen tűnhetnek hasonlónak az ADHD tüneteihez.

Az ADHD tünetegyüttesét az 1900-as évek elején azonosították, amikor a gyermekek egyszerűen nem tudtak nyugodtan ülni és úgy tűnt, hogy az elméjük nincs ott. Ezt a 61-as évek végén szellemi fogyatékosság diagnózisaként népszerűsítették és azóta is arra a célra használták fel, hogy társadalmilag kontroll alatt tartsanak több generációnyi gyermeket és felnőttet azért, hogy eltompítsák a legfényesebb és legrendkívülibb elméket.
Thomas Edisonról. Leonardo da Vinci-ről és Mozartról is azt mondják, hogy ADHD-jük volt…

Az emberi tragédia nem csak abban áll, hogy legyógyszerezik a fényt hozó gyermekeinket, amivel letompítják és lesötétítik őket, de magával a diagnózissal is baj van. Az, hogy egy gyógyíthatatlan, szellemi fogyatékossággal félre diagnosztizálják őket, azaz ostobának címkézik fel őket és ezáltal magatartási korrekciós intézkedésekre kényszerítik őket – amelyek nem is vonatkozhatnának ezekre a gyermekekre – az iskolák, a szülők, a terapeuták egy hihetetlenül romboló cselekedete a jó szándékok ellenére.

Bármilyen önbecsülésük és önbizalmuk is volt addig, azt teljes mértékben aláássák. Azt fogják érezni, hogy minden egyes felnőtt teljes mértékben félreérti őket és nincs más választásuk, hogy elszigetelődjenek és magukba vonuljanak vissza. Ha olyan felnőtt vagy, akit ADHD-val diagnosztizáltak, a benned élő belső gyermek elkerülhetetlenül úgy érzi majd, hogy félreértették, elhagyták és egyben értéktelen is.

A legjobb, amit tehetünk a tehetséges gyermekeinkért az, hagyjuk őket természetesen fejlődni és bátorítjuk őket arra, hogy mások legyenek. Ahelyett, hogy megmondjuk nekik, hogy ők kik, meg kell hallgatnunk őket és megtudjuk, hogy hogyan látják a világot. És hadd mondják el ők nekünk, hogy mi az, ami bennük lezajlik. Kérdezzük meg őket, hogy mivel küszködnek. Általában nem tudják, hogyan kell kifejezni magukat, mit éreznek, mire gondolnak és mit tapasztalnak meg. Engedjétek, hogy megtalálják a saját önkifejezési módjukat. Akár zene, festés vagy játék által. Oly sok minden zajlik bennük, hogy szeretetteljes útmutatásra van szükségük ahhoz, hogy hogyan küzdjenek meg a túl sok információval. Hogy hogyan összpontosítsanak és rangsoroljanak, amikor kell, hogy mit tudnak tenni a túlcsorduló fizikai energiával és hogyan tudják kifejezni a szükségleteiket.

Egészséges, szeretetteljes keretekre és támogatásra van szükségük. Ezen túl pedig elfogadásra, megértésre és együttérzésre van szükségük, ahogyan mindannyiunknak. Engedjétek meg nekik, hogy egy magasabb hívás gyermekei legyenek, akik másképp viselkednek, mint a „tökéletesen nevelt gyermek” társadalmi ideáljai.
Engedjétek meg nekik, hogy szabadok legyenek és olyan környezetben nőjenek fel, amely táplálja az ő egyéni vonásaikat.

Engedjétek meg, hogy a tanáraitok legyenek és megmutassák nektek, hogy hogyan kell meggyógyítani és elfogadni a saját szabadságotokat! E tehetséges gyermekek nagy része egy nagy küldetéssel jött a Földre és kapcsolatban áll a saját magasabb dimenziós tudásával és bölcsességével. Közülük néhányuknak nincs amnéziája, ami a legtöbb embernél fennáll a születés idejétől kezdődően és olyan intuitív képességeik és empatikus gyógyítási tehetségük van, ami mérhetetlen. Vezessétek őket úgy, hogy higgyenek magukban. Fogadjátok el azon nagy szellemiségű kis zseniként őket, amik.
Legyetek az a szülő, amire nektek volt szükségetek, amikor gyermekek voltatok és engedjétek meg nekik ,hogy azokká váljanak, aminek a sors szánta őket.

https://higherdimensional.net/2020/02/11/adhd/

Forrás: Sámánkezelések Fb. oldal

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizennyolc =