A nő és a férfi önmagunkban

 

 

Akár női, akár férfi testben élsz most, ebben a pillanatban, ezen a földön, tudd, drága Lélek, hogy a másik nem aspektusai, tulajdonságai is ott élnek benned. 

Amikor elárasztanak az érzelmek, meghallod, s majd követed az intuíciódat, amikor gondoskodsz a szeretteidről, befogadsz, s elfogadsz, akkor bizony a női oldalad kerül előtérbe.

Amikor logikusan mérlegelsz, döntesz, határozottan cselekszel, amikor védelmezel, önmagadat,  szeretteidet, vagy az elgondolásaidat, akkor a férfi oldalad veszi át a kezdeményezést, s teszi meg az aktív lépéseket. 

Mindkettőre határtalanul, s egyformán szükséged van, hogy az életed teljes legyen. A női intuíciód tud csak a helyes irányba vezetni téged, de ahhoz, hogy ez eredményes is legyen, férfias, határozott, aktív lépéseket kell tenned, s így célodat el is éred. 

Nagyon fontos, hogy meg/felismerjed mindkét aspektusodat, elfogadd önmagadat, s mindazt, amit a két különböző oldaladdal szeretsz. Ne zárj ki semmit, amire a lelked vágyik, csupán azért, mert eddig esetleg az ellenkezőjét tanították neked. ” Egy férfi nem sír, s egy nő meghúzza magát, stb” . Ilyen, s ehhez hasonló tanításokat gyorsan felejtsd el, idejét múlt mindegyik, már nem érvényesek. Add teret  mindannak az életedben, ami örömet okoz neked, vagy amire a szíved buzdít téged. 

Ha bármelyik aspektusodat elnyomod, nem foglalkozol vele,  soha nem engeded előtérbe, akkor bizony a másik fog elhatalmasodni az életed felett. De ez zsarnokság lesz, s nem boldogság, hiszen a másik, az elnyomott is ott van benned, néha jelez, olyan gondolatokat küld, s olyan tettekre késztet téged, ami szomorúságot, gondot, vagy haragot, dühöt okozhat neked. 

S tudod, „amilyen a bent, olyan a kint”. Ilyenkor biztos megtalál majd egy szituáció, egy ember, egy helyzet, ami éppen az elnyomott aspektusodat mutatja meg neked, s azt, hogy ez az aspektusod hogyan él tebenned. 

Szeresd meg hát a női és a férfi oldaladat egyformán, add teret mindkettőnek az életedben, s engedd, hogy összehangolva segítsenek, támogassanak téged, s vezessék az életedet. 

Ahogy te változol, úgy változnak majd az emberek körülötted. Kiteljesedsz, eláraszt a szeretet, mind önmagad, mind a szeretteid, embertársaid felé. 

Ha párkapcsolatban élsz, a társad veled együtt változik majd, hiszen az Új Kor családjában a családtagok már elfogadják egymást, s egymás változásait. Ha egyedülálló vagy, akkor is boldogságban élhetsz, elsőként főleg önmagaddal. S amikor önmagaddal rendben vagy, megtalál az az ember is, aki hasonló hozzád, s egy lesz veled.

Így legyen, így van! Áldás! 🙏💖

Szeretettel: Balogh Andrea

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =