A földi család megváltozása

 

 

 

Érzem, hogy nagyon erőteljes energiák ömlenek be, és minden áramlás, szétesés és újra összeállítás állapotában van, minden egy átalakuló folyamatban van.

Szó szerint érzem, ahogy változok minden szinten és sokkal nagyobb szinten, mint eddig bármikor.

Ezzel az energiával nagyon sok lélek újra ugyanazokat a régi drámákat, történeteket, negatív mintákat fogja ismételni, amelyben oly sokáig benne ragadtak. Ez lesz a családokban, a társadalomban, és a nagyobb emberiségben. Mégis ezeket a leckéket most újra megkapjuk, hogy végre mindenki megtörhesse a mintákat, és megengedje magának, hogy felszabaduljon, és másokat is felszabadítson.

Látom, hogy ez történik a saját családomban. Látom, hogy ugyanazok a minták ismétlődnek. Úgy tűnik, ugyanazt az útmutatást adom, és ugyanazt mutatom meg nekik újra és újra, de úgy tűnik, hogy nem értik az üzenetet, és nem is tudják megtörni a mintát. Nézem és látom, hogyan alkotják a saját drámáikat, aztán úgy tűnik, egyre mélyebbre húzódnak – mintha beszippantanának egy örvénybe.

Az igazság az, hogy az ember nem menthet meg más lelkeket, és minden bizonnyal nem segíthet elsajátítani nekik a saját leckéiket. Vezethetsz, utat mutatsz, mindet ugyanúgy szeretheted, de a munkát nem végezheted el helyettük!
Ami a családokban történik, az megismétlődik nagyobb szinten a társadalomban és a kormányzásban – az egész emberiségben.

Most végre el kell sajátítanunk a hatalmas kollektív lélekleckéket, és ennek egyetlen módja, ha végre megtörjük a mintákat, felszabadítjuk magunkat, majd másokat is felszabadítunk.

Ma reggel kristálytiszta útmutatást kaptam ezzel kapcsolatban: azt mondták nekem, hogy bármilyen lelkek, akár a család is, ha úgy döntenek, hogy a régi Földben és a régi 3D-ben játszanak, azt el kell engedni. Az embernek el kell engednie minden ragaszkodást, bármilyen formában is, és így semmit sem tarthat meg, ami visszatartja a Régi Mátrixban, és a Régi Földben.

Időről-időre eszembe jut, amikor Jézus azt mondta: „Ki az én anyám? Ki a bátyám és ki a nővérem? „Azt mondta, hogy mindenki, akivel kapcsolatba került, lelki testvér, lelki anya, lelki nővér, minden Isteni számára.
A földi család feloszlik. Megszolgálta a célját, és helyébe lélekcsalád lép, és így fog működni az Egység, Egység, és Béke 5. és 7. dimenziós állapotában, feltétel nélküli szeretettel.
Ezért most el kell engednünk. Engedd el!

A legnagyobb szeretet az, ha megengeded más lelkeknek, soha nem a hozzád legközelebb állóknak és legkedvesebbeknek, hogy elkövessék azokat a hibákat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a saját idejükben és terükben elsajátítsák a lélekleckéiket, s nem megpróbálod meg őket a hátadon az Új Földbe átvinni.

Azzal, hogy szabadságot adsz nekik a saját szabad akaratuk és választásuk gyakorlásában – tiszteled a lelküket és a bennük élő Istenséget. Épp úgy, ahogy tiszteled a saját lelkedet és a benned élő Istenséget.

A feltétel nélküli szeretet nem ragaszkodik, nem irányít, nem manipulál stb. Egyszerűen nyitva tartja a szívét, és lehetővé teszi, hogy mindenki a saját idejében, és a maga módján sajátítsa el azt, amit meg kell tanulnia.

Fel kell szabadulnunk most minden kötöttség alól, és gyakran a családi kötelékek a legkorlátozóbbak a sok vele járó ősi programozás miatt, amelyeken most túl kell lépnünk. Valóban a régi minták, amelyeket most fel kell oldani, meggyógyítani és elengedni, egyszer és mindenkorra.

Ugyanez vonatkozik a nagyobb emberiségre is, és mind arra, ami viszályt kelt, bármilyen formában vagy módon.
Most mutatják meg nekünk igazán, hogy mi az Isteni Szeretet valóban.

 

Judit Kusel

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =