5G és gyermekeink

 

Gyermekeink nagyon érzékenyek a körülöttük lévő energiákra. Érzékelik a mi, vagy a társaik energiáját, érzelmi állapotát, s sokszor nem tudják megkülönböztetni ezeket az érzéseket a sajátjaiktól. A negatív energiák, érzelmek lecsökkentik az ő energiaszintjüket is. 

Ugyanígy hatnak rájuk, érzékelik az elektromágneses sugárzás energiáit, ami a mobiltelefonból, wifi, TV és más elektronikai eszközökből áramlik feléjük. 

Ha megfigyelted, drága Szülő, Te is egyetértesz velem abban, hogy több órás TV – nézés, vagy videó játék, vagy chattelés után a gyermeked hisztis lesz, dühkitörései lesznek, vagy egész egyszerűen nagyon fáradt. Ennek oka a rezgésszintének, energiaszintjének zuhanása, nagyon alacsony szintje. 

Egy gyermek nem tudja szabályozni, hogy miből mennyi az elég. Elmerül abban, amit éppen csinál, s nem érzékeli az időt. Csak egy felelős, tudatos szülő tudja szabályozni, korlátozni az elektromos eszközök használatát, és tartalmát. 

S most be akarják vezetni az 5G-t, az 5. generációs mobilszolgáltatásokat. Hatalmas kommunikációs tornyokat építenek szerte a világban, ahonnan az eddiginél sokkal erősebb sugárzás érkezne. Érzékeny gyermekeink pedig még jobban fogják érzékelni az eddigi negatív tüneteket, s még jobban fognak ragaszkodni a szupergyors internethez. Energiaszintjük, s a miénk is nagyon alacsony lesz, ami állandó veszekedésekhez vezet, nem szólva a különböző fizikai megbetegedésekhez, amihez egy ilyen erős sugárzás vezethet. 

Itt az ideje, hogy tudatosan, felelősségteljesen kezünkbe vegyük  az életünk,  s a gyermekeink jövőjének irányítását. Mondjunk NEMET az 5G mobilszolgáltatás bevezetésére, tiltakozzunk, amikor olyan dolgokat akarnak behozni az életünkbe, amihez nem adtuk a hozzájárulásunkat!

Mondjunk IGENT az egészségre, a gyermekeink biztonságos jövőjére,  a sok természetben töltött időre! A kulcs a  mi kezünkben van, mind a saját, mind a gyermekeink jövőjének, egészségének a kulcsa! Éljünk a jogunkkal, hogy van beleszólásunk az életünket érintő dolgokba! Összefogással, egymásnak kezet nyújtással, vállvetve meg tudjuk változtatni a politikai, gazdasági döntéseket!! Vegyük vissza a hatalmunkat saját magunk, s a gyermekeink felett!

Cseh Andrea

Kép: pinterest.com

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − nyolc =